ar4 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Kasa już na koncie ING Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol S Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Dostał już ktoś EUR na konto w Sync ? Mój blog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Brak kasy na koncie ING, ktoś jeszcze nie otrzymał? edit: Doszło Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 PIP € Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayala Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Dostał ktos kase w euro ? nie wiem jak wlaczylem platnosci ok 20 sierpnia to kasa mi przyjdzie w tym miesiącu ? na koncie w platnosciach pisze "Jeżeli wypłaty dla konta nie zostały wstrzymane, płatność zostanie zrealizowana przed dniem 31 sierpnia." ? https://twojehistorie.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargre` Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Chłopaki nie płaczą. Czyśby same baby tutaj? Sorry, nie odpowiadam na PMy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-strefa Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Płatności w EUR u mnie były 27 wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayala Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 aha.. wiec pewnie bd musial poczekac do nastepnego miesiaca https://twojehistorie.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniegunto Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Ktoś już obstawia kiedy PIP dla PLN ? Ja obstawiam niedziela-poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Baraniak Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Jak to się stało że jeszcze nikt nie napisał o wczorajszym PIPie dla złotówek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniegunto Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 U mnie PiPa jeszcze nie ma Trwa realizacja, ale pln z konta nie zostały zdjęte. Dzisiaj pewnie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo32 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Ja mam już PIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ev3r Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 U mnie w płatnościach wisi realizacja od 21 ale dalej cisza. Brak maila potwierdzającego i jak wyżej ktoś napisał kasa w dalszym ciągu nie zdjęta z konta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysops.it Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Przyszedł mail informujący o nadaniu płatności, pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Same here. Cicho coś w tym miesiącu tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi