ftp Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Swoją drogą, ciekawe jest to że do jednych kasa dochodzi szybko u innych na drugi dzień, Tak z ciekawości czystej pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 pierwszy raz się spotykam z płatnością wydaną dzień wcześniej i brakiem na koncie - eurobank. Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roli Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 To chyba rzadko te platnosci otrzymujesz;) Dwa miesiace czy trzy temu czekalo sie ponad tydzien... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorkos Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Zawsze w mbanku dostawałam później niż reszta z tego samego banku.Komuś nie wszedł jeszcze mbank albo ktoś miał wczoraj pip a kasy na koncie brak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 U mnie tak jest, miesiąc temu było podobnie, dwa miesiące temu chyba też. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniegunto Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Zawsze w mbanku dostawałam później niż reszta z tego samego banku.Komuś nie wszedł jeszcze mbank albo ktoś miał wczoraj pip a kasy na koncie brak ? Ja wczoraj wieczorem miałem pip w pln a kasy jeszcze brak, bank bzwbk. Zdziwiłem się, przelew zawsze miałen na drugi dzień. Jutro rano kasa powinna być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melepl Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 mbank - dziś nic pewnie jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OceanFire Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Jest mbank. Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ftp Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 A u mnie w Banku wieśniackich pożyczek dalej nie ma i jak będzie taki manewr jak w kwietniu to sie naprawdę wkurzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniegunto Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 bzwbk właśnie kasa weszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melepl Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 mBank jest - do zobaczenia za miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ftp Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 W wieśniackich pożyczkach tez już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kode Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Fajny kurs w € ... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 No to mnie zaskoczyli, nawet PIPu nie było w EURo u mnie a już kasa na koncie :) i fajny kurs. Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) Dobra, po problemie. Do usunięcia. Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Hermit90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi