zgred Opublikowano 25 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Godzinę temu, Nikonem napisał: Oj Zgredziu... dbasz o klientów, szczególnie o klientki. Staram się jak mogę. Ale nie zawsze podołam 1 Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 W dniu 25.11.2022 o 07:37, SzlafRock napisał: Jednak seo za 1500 zł netto ma jedynie za zadanie pokazania, że można. Owszem, można też charytatywnie tylko powstaje pytanie jak długo. Biznes musi się spinać. Parę groszy zapewne wpada extra choćby za optymalizację. @s_matysik ma fajnie ogarnięte kwestie formalne, więc minimalizuje potencjalne straty ze strony niepoważnych pt. klientów. Jeśli dojdzie odpowiednia skala może uzyskać budżet, który pozwoli mu wszystko ładnie spiąć. Myślę, że najważniejsza kwestia to sposób i koszt uzyskania klientów. No bo chyba nie tylko z PiO 23 godziny temu, zgred napisał: Staram się jak mogę. Ale nie zawsze podołam Myślę, że jesteś "cicha woda". Z takich relacji mogą powstać w dużej ilości zobowiązania alimentacyjne 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 38 minut temu, Nikonem napisał: w dużej ilości zobowiązania alimentacyjne jedne już płacę, drugich nie zamierzam Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 9 minut temu, zgred napisał: (...) jedne już płacę, drugich nie zamierzam Witaj w "klubie" Bracie Ja swoje już spłaciłem. Czyli wciąż rozrabiasz Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Teraz, Nikonem napisał: Czyli wciąż rozrabiasz raczej "za porozumieniem" 1 Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi