Skocz do zawartości

Biały Dom w budowie

Nikonem

Rekomendowane odpowiedzi

Biały Dom, najpotężniejszy kraj Świata, a czarne kable leżą jak u nas na budowie. Jprd...

spacer.png

(zdjęcie tvn, konferencja Dziadka z Białego Domu)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Słabe zaplecze techniczne bo mogli my bezprzewodowy podłączyć. 

Ta podłoga to pamięta pewnie czasy Roosevelt-a albo w ostatnim remoncie wymienili ja na jakąś tandetę.

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

• 4 tygodnie później...
W dniu 19.02.2022 o 13:37, Grey Ronin napisał:

Słabe zaplecze techniczne bo mogli my bezprzewodowy podłączyć.

Nie pamiętam dobrze gdzie to słyszałem, może w pamiętnikach Obamy: w niektórych sytuacjach w Białym Domu nie mogą używać systemów bezprzewodowych. O ile mównica stoi wciąż w tym miejscu mogli wywiercić dziurę w podłodze, albo zrobić 100 innych rzeczy z zachowaniem skuteczności i estetyki, by się publicznie nie kompromitować.

Jakiś czas temu byłem w fabryce Miele koło Łodzi. Mają tam panią, która dba o funkcjonalne i estetyczne rozmieszczenie wszystkiego: od stolika magazyniera, przez biura po stoły na stołówce. Efekt: ciężko znaleźć brudne miejsce, a fabryka jest gotowa w każdej chwili na każdą kontrolę czy wizytację. Już sobie obiecałem, że moja następna pralka będzie Miele :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

1 godzinę temu, Nikonem napisał:

w niektórych sytuacjach w Białym Domu nie mogą używać systemów bezprzewodowych

Nie tylko w Białym Domu.Współpracuję z pewnym detektywem który min. oferuje tzw. bezpieczne pomieszczenia.Najgorszym pomysłem jest stosowanie systemów bezprzewodowych dlatego że najłatwiej jest przejąć nad nimi kontrolę.

EDIT: Taki przykład który kiedyś widziałem na własne oczy, były zainstalowane kamery bezprzewodowe.Gość nie znał ani haseł, ani loginów do monitoringu.W ciągu chyba trzech minut miał dostęp do nich, a także do kasowania nagrań.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności