just220 Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Cześć, Jak najlepiej nazywać pliki graficzne wrzucane na stronę, jeśli wrzucam kilka różnych zdjęć tej samej rzeczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killerbees1982 Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Obraz, obraz1, obraz2 etc. https://dolp.pl | https://geodeta.olsztyn.pl | https://soulindexer.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 3 godziny temu, just220 napisał: Jak najlepiej nazywać pliki graficzne Cytat kask-motocyklowy-czarny.jpg wielka-kupa-motocyklisty.jpg itd... Czyli co przedstawia dane zdjęcie HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just220 Opublikowano 21 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Ok rozumiem, ale co w przypadku kiedy np. mam auto niech to będzie czerwone audi i mam kilka zdjęć tego auta? czerwone-audi czerwone-audo1 czerwone-audi2 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 pliki graficzne nie muszą mieć nazw - zalezy to od systemu jaki masz bo moze to byc generowany ciag znaków przez system i lepiej tego po prostu nie ruszać. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just220 Opublikowano 21 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Chce wrzucić zdjęcia swoich produktów do galerii na stronie internetowej dlatego chce wiedzieć jak najlepiej nazywać zdjęcia tego samego produktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just220 Opublikowano 21 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 2 godziny temu, just220 napisał: Ok rozumiem, ale co w przypadku kiedy np. mam auto niech to będzie czerwone audi i mam kilka zdjęć tego auta? czerwone-audi czerwone-audo1 czerwone-audi2 ?? Więc? Czy ten sposób jest dobry? czy istnieje lepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just220 Opublikowano 21 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Mam też pytanie co do altów i tytułów takich zdjęć? Powinny być chyba różne dla każdego zdjęcia, no ale co jeśli mam np. 5 zdjęć tego samego auta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Cześć @just220 Dorzucę swoje 5 groszy. Nazwy plików czerwone-audi-r8-1.jpg czerwone-audi-r8-2.jpg czerwone-audi-r8-3.jpg Jak opisać atrybut alt Gdy masz 5 zdjęć tego samego auta, to na pewno są z różnych stron więc: Silnik czerwonego Audi R8 Czerwone Audi R8 z przodu Czerwone Audi R8 z lewej strony Czerwone Audi R8 z prawej strony Czerwone Audi R8 z tyłu, z otwartym bagażnikiem Poradnik: https://developers.google.com/search/docs/beginner/seo-starter-guide?hl=pl Pozdrawiam Pomogłem? Podziękuj punktem reputacji -> kliknij o tutaj, dzięki ↗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just220 Opublikowano 21 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Dziękuje za konkretna odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just220 Opublikowano 25 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 A jak wygląda sprawa w przypadku tytułów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 15 godzin temu, just220 napisał: A jak wygląda sprawa w przypadku tytułów? Harry napisał to wyżej - manual jest nawet podany. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.