Mazzur Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Sprawa niby prosta. Wordpress, panel administracyjny. Ustawienia / ogólne. Wypełniam pola tytul i opis czyli description. Zapisujemy zmiany. Działa, ale nie na każdej domenie. Podejrzewam że ma to związek z zainstalowaną skórką. Na kilku stronach WP nie wyświetla mi description. Do tytułu strony wrzuca mi tytuł+description. Gdzie to można zmienić, gdzieś w ustawieniach szablonu strony /pytanie gdzie?/ Czy na żywca w bazie SQL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Pytanie: czy jest w kodzie? Google może to zlewać. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzur Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Sprawdzam w źródle strony i brakuje pola <meta name="description" content=" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 To wstaw Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik81 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 12 hours ago, zgred said: Pytanie: czy jest w kodzie? Google może to zlewać. A jak zlewa to można Google zainteresować albo zwrócić mu uwagę? - instalacje budowlane - serwis o instalacjach budowlanych - engineering design london - projekty HVAC - mechanical engineering design - projekty budowlane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzur Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgred, WP to nie mój autorski skrypt CMS by sobie go od tak edytować. Pytam poważnie gdzie oprócz Ustawienia / ogólne. Wypełniam pola tytul i opis czyli description ustawia się tytuł i opis strony w WP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Z. Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 4 godziny temu, Mazzur napisał: Zgred, WP to nie mój autorski skrypt CMS by sobie go od tak edytować. Pytam poważnie gdzie oprócz Ustawienia / ogólne. Wypełniam pola tytul i opis czyli description ustawia się tytuł i opis strony w WP. Możesz użyć np. All in One SEO Pack, edytujesz stronę i poniżej masz dostępne opcje wpisania tytułu i opisu oraz kilku innych przydatnych. Profesjonalna firma przeprowadzkowa, transport bagażowy w Trójmieście - www.bagazowka-gdynia.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzur Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Mam tą wtyczkę. Problem nie dotyczy podstron, tylko strony głównej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Z. Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 SEO - ustawienia ogólne Profesjonalna firma przeprowadzkowa, transport bagażowy w Trójmieście - www.bagazowka-gdynia.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.