kazek76 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 ab_seo - nikt nie rozumie, bo tego nie przechodzili. Mi także niedawno taki psikus wystąpił, mimo korzystania z tego systemu od x lat. Nie wiem czy minął na skutek tego, że zleciłem dokonanie szybkiej płatności na konto paypal, czy samo - bo już chyba na drugi dzień było wszystko OK. Instalacje elektryczne Godów, czat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 ab_seo - wpłać sobie na konto paypal kasę przez "przelew błyskawiczny". Jak już będziesz miał kase na koncie, przekonwertuj ją na dolary. Następnie przelej przez paypal kasę w dolarach na maila support@scrapebox.com. Zachowaj ID transakcji. Ściągnij SB, odpal, postępuj według instrukcji . M. MBridge - agencja marketingu internetowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek82 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Ja też miałem problem z zapłaceniem za SB (wyskakiwał jakiś absurdalny błąd). Ale zalogowałem się na Paypal, doładowałem konto (jest tam do wyboru natychmiastowy przelew z każdego chyba banku w Polsce) i po doładowaniu spróbowałem jeszcze raz zapłacić a SB. Tym razem już nie było problemu. Wniosek - trzeba mieć na PayPal odpowiednie środki, inaczej system próbuje zapłacić za pomocą karty kredytowej, a wtedy pojawia się błąd. Jesteś bezczelny, nieuprzejmy i nie przepuszczasz kobiet w drzwiach? Zapraszam na ulubione24.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 PayPal ma ostatnio trochę problemów technicznych. Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaJedynce Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Ja osobiście żadnych problemów nie zauważyłem. Dzisiaj kupowałem 2 softy również wszystko ok. Może te problemy jedynie przy płaceniu kartą - ja zawsze mam kasę na koncie paypal i nigdy nie płaciłem kartą, więc to może przez to. Linki PageRank 1-7 | Bazy linków SEO - więcej asortymentu w naszym sklepie SEO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danae Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Ja płacę kartą (internetową mbanku do płatności internetowych) i nie zauważyłam problemów - logujesz się do paypala, gdzie wcześniej masz podpiętą kartę płatniczą, i możesz nawet wysłać po prostu kasę na e-mail. Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 https://noblesamurai.com/buy-ms.php Important: PayPal is currently experiencing intermittent outages. If you are unable to complete your payment please try again later. If you continue to experience problems please contact support. Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazz551 Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Tez tak macie, ze gdy dajecie 500 polaczen w harvestowaniu to wam error pod koniec wywala? Za kazdym razem tak mam i za bardzo nie wiem co jest grane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliot Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 (edytowane) inne pytanie, jeśli trzymam w websites dwie strony, to w names muszę również podać dwie frazy (mimo, że są one takie same) ? scrapi uwzględni to i będzie postował na przemian, tak? Edytowane 9 Lutego 2011 przez elliot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaJedynce Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 (edytowane) Możesz podać nawet 20000 fraz. Ale jeżeli chcesz konkretne frazy do strony lub podstrony to w websites piszesz coś takiego: https://www.adresstrony.pl {fraza1|fraza2|fraza3} https://www.adresstrony.pl {fraza1|fraza2|fraza3} .... https://www.adresstrony.pl {fraza1|fraza2|fraza3} Wtedy automatycznie pomija plik z name'ami i postuje na frazy użyte w websites. @kazz551 Co do erroru przy harvestowaniu też miałem. Ustaw na 499 i będzie śmigało. Edytowane 9 Lutego 2011 przez NaJedynce Linki PageRank 1-7 | Bazy linków SEO - więcej asortymentu w naszym sklepie SEO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltr Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Wystarczy jedna fraza. Będzie tytułem dla obu linków. Google+, Twitter, Pinterest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezomaniak Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 (edytowane) Zainstalowałem wtyczkę Crashdump, i przytrafiło mi się wyłączenie SB podczas postowania, włączam go ponownie i widzę okienko Please wait! Processing Poster Crashdump I tak już 30 minut. Wydaje mi się że coś jest nie tak ? Nie mogę w tym czasie zminimalizować SB, po włączeniu innych programów w tym czasie nie mogę ich przesuwać itp. A w menadżerze zadań mam Brak Odpowiedzi dla SB Edytowane 9 Lutego 2011 przez ezomaniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 (edytowane) Nic już ci nie pomoże Chyba, że ctr+alt+del - > Procesy -> scrapebox.exe -> zakończ zadanie Pliku z crushdumpa są zapisywane w folderze Scrapeboxa, więc spokojnie Edytowane 9 Lutego 2011 przez arve_lek Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezomaniak Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 No tak, ale kiedy uruchamiam ponownie SB to pojawia mi się ten komunikat Please wait! Processing Poster Crashdump i nic nie mogę zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 To usuń pliki od CrushDumpa i będzie po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi