Mariusz Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 no okej rozumiem że trzeba odsiać zbanowane domeny, czy coś jeszcze? A jak puszczę nieprzefiltrowaną to tak na logikę to powinno zbanowane odrzucić a niezbanowane łyknąć, czy się mylę? No ale Ty mówisz o słabej skuteczności. To jak na starcie dajesz przykładowo 1000 wpisów do indeksacji, z czego 900 nie istnieje lub jest na zbanowanych domenach, to na starcie nie podskoczysz wyżej niż 10%. Prawda? co masz na myśli, ja używam listy którą znalazłem w tym temacie ... nie wiem czy jest dobra czy zła ... ale skoro skuteczność słaba to na to wygląda, może nie dostanę w gębę, jak zapytam skąd wziąć dobrą? 1.Zrobić 2.Kupić 3.Znaleźć 4.Dostać od kogoś (np. w drodze wymiany). Wstępna ocena listy - puścić projekt. Jak jest dużo błędów. Kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyszy Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 (edytowane) Jak jest dużo błędów. Kosz. tzn jak mało się indeksuje? Bo mi jakos sb żadnych błędów nie pokazywał .... rozwiń mysl jesli możesz chyba że chodzi o error 404 Edytowane 17 Stycznia 2012 przez szyszy Terminale Płatnicze - Wszystko o Akceptacji Kart Dekoracje Ślubne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Działa Wam może harvestowanie z proxy w Google, bo u mnie coś padło i cały czas jest 0? Kolega również ma taki problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Słabe proxy widocznie masz, bo u mnie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 (edytowane) Mam prywatne proxy, normalnie działają w teście i testowym przeglądaniu pod IE. Może ma ktoś proxy ze squidproxies i może sprawdzić? Edytowane 18 Stycznia 2012 przez Dark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Może ma ktoś proxy ze squidproxies i może sprawdzić? Nie działają coś Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sev-com Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam może mi ktoś powiedziec czy przy zakupie SB jest wystawiana faktura VAT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumbo Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Nie Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sev-com Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 lumbo dzięki za odpowiedź pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisham Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Macie jeszcze jakiekolwiek wyniki działania Rapid Indexera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoomLAB Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 @lumbo: fakturę dostajesz za scrapeboxa jak napiszesz do nich;) Nie wprowadzaj w błąd użytkowników;) Psycholog PEBE Gdynia - Monika Romanowska | Darek Romanowski - Tworzenie Stron Joomla | Specjalista SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Od kiedy można dostac faktuę ? Ja kiedyś do nich psiałem i odpisali, że nie ma takiej mozlwiości. Oszukali mnie czy nie rozumieli mojego maila ? Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 też nie dostałem faktury - za żadną z kopii ale moja księgowa rozliczyła każdą płatność na podstawie płatności firmową kartą z opisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumbo Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 (edytowane) Pisałem do nich po zakupie podobnie jak arve_lek. Dostałem odpowiedz, że nie ma takiej możliwości. Edytowane 20 Stycznia 2012 przez lumbo Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 lista do rapida 800 url RapidIndexerMaxPan.pl.zip hasło: Bv6UgEy7N1 (bez spacji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi