Rademenes Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Maket Samurai jest bez bonusa i działa bardzo dobrze mi zatrzymuje się na 90% i wisi że hej xD W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem, Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy. Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek tylko wymaga listy server.met Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Jak to Ci wisi ? W jakim momencie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rademenes Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 ODpalam MS, ładuje url , sprawdza url i wisi na 90% i lipa .... dalej klikam anuluj i to co sprawdził to się ładuje ^^ W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem, Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy. Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek tylko wymaga listy server.met Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 A jaką masz wersje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Dobrze wiedzieć, że to wątek o MS Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neox Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Czy ktoś z Was umiałby skutecznie zainstalować i ustawić do uruchamiania w kilku instancjach SB na linuksowym serwerze dedykowanym? Jeśli jest ktoś taki, to zapraszam na priv, chętnie to takiemu komuś zlecę. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaJedynce Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Z Linuxem będzie problem. Musisz poszukać czegoś do linuxa a'la l4windows czy coś w ten deseń. Ostatnio zaciekawiła mnie sprawa z aktywacjami SB i przenoszeniem licencji na nowego kompa. Postanowiłem zakupić 3 dodatkowe licencje na SB i wiecie co? Jednak istnieje sposób na to aby z 3 licencji zrobić 6 działających kopii na 6 kompach - o to prosty sposób ;-) Odpalamy SB na jednym kompie i przeciągamy kopie SB na drugiego kompa. Na drugim kompie przenosimy licencje z kompa gdzie jest już odpalony, działający SB i gotowe. Z tym, że nie możemy zamknąć SB, która licencje została już przeniesiona na drugiego kompa. Po zamknięciu utraci swoją przydatność na 1 miesiąc. Póki co mam 8 działających SB na 8 vps a tylko 4 licencje ;-). Linki PageRank 1-7 | Bazy linków SEO - więcej asortymentu w naszym sklepie SEO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ab_seo Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 jak zaplacic za scrapeboxa mam konto w paypal i za kazdym razem jak chce zaplacic to dostaje W przypadku tej transakcji nie można wybrać niektórych form płatności. • Karta kredytowa — tej płatności nie można sfinansować kartą kredytową. skoro nie moge tego zaplacic karta kredytowa to jak mam to zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszI Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Przez paypal połącz sobie z kontem bankowym i bez problemu dokonasz wszystkich transakcji https://seohouse.pl/ Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaJedynce Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Przecież wystarczy, że masz zarejestrowane konto w PayPal, klikasz na ikonkę zapłaty, potwierdzenie i koniec. Linki PageRank 1-7 | Bazy linków SEO - więcej asortymentu w naszym sklepie SEO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ab_seo Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 no wlasnie w tym problem, ze klikam na zaplac i dostaje to co wyzej napisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszI Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Człowieku jaki możesz mieć tam problem. Zrób tak jak Tobie napisałem. Nie masz karty kredytowej to załóż konto na paypal.pl i następnie płać przez to konto. Jeżeli dodatkowo połączysz sobie paypal z kontem np. w inteligo to kasa będzie przechodzić automatycznie bez czekania. https://seohouse.pl/ Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 @NaJedynce - dzieki za sposob ale i tak na wiele sie nie przyda jak patrze jak czesto SB sie zwiesza na postowaniu Restart w koncu bedzie nieunikniony Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ab_seo Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 (edytowane) Człowieku jaki możesz mieć tam problem. Zrób tak jak Tobie napisałem. Nie masz karty kredytowej to załóż konto na paypal.pl i następnie płać przez to konto. Jeżeli dodatkowo połączysz sobie paypal z kontem np. w inteligo to kasa będzie przechodzić automatycznie bez czekania. czlowieku naucz sie czytac, mam karte i mam konto Karta kredytowa ? tej płatności nie można sfinansować kartą kredytową. Edytowane 8 Lutego 2011 przez ab_seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaJedynce Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 @NaJedynce - dzieki za sposob ale i tak na wiele sie nie przyda jak patrze jak czesto SB sie zwiesza na postowaniu Restart w koncu bedzie nieunikniony Szczerze mówiąc to nie wiem od czego to zależy, ale na przykład u mnie na laptopie nie doświadczyłem zawieszki. Laptop działa praktycznie 24/7/356, przez miesiąc SB wyłączałem może raz. Linki PageRank 1-7 | Bazy linków SEO - więcej asortymentu w naszym sklepie SEO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi