mark Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 (edytowane) banalny: nie szedłbym w tą stronę, że linkując domenę nawet zwykłą "." wpływamy w jakiś tam sposób na jej moc na frazę "kredyty mieszkaniowe". Według mnie czas poświęcony na takie działania warto poświęcić na coś innego np. zbudowanie zaplecza, bo scrapebox jest trochę czasochłonny, a komenty łatwo nie przechodzą dokładając do tego wprowadzone nf w komentach wygląda to średnio Edytowane 6 Września 2010 przez mark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JereManU Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Hmm, atrybut nofollow w komentarzach wordpressa był zawsze domyślnie ustawiony. Przynajmniej ja tak mam od wersji sprzed trzech lat do dzisiaj... Blog o popkulturze Ranking hostingów Mały blog SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 pytanie do znawców programu: mam mały problem z połączeniem programu z moim kontem decaptchera. Łączy się, pobiera dane z konta, ale po jakimś czasie wyskakuje ERR i już się nie podnosi. czy ktoś miał coś podobnego i znalazł na to receptę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ek Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 macie jakies ciekawe opisy, metody uzytwania wtyczek scrapeboxa, bo z niektórych nie korzystam, bo nie mam wgladu do opisu PM 50% Taniej 30 profili z domen edu/gov lub 30 profili z domen DA80-100 15PLN 7,50PLN web4you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Wątpię aby ktoś pochwalił się swoimi opisami Mi z wszystkich dodatków podobają się szachy Dziennie gram z 2h jak SB spamuje mi Blog Engine. Czasami jeszcze wtedy czytam książki w pdfach. Dlaczego nie masz wglądu do opisu ? Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ek Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Niektórych wtyczek nie rozgryzałem. Jeżeli znasz krótki opis, link to podziel sie na PM. Tak swoją drogą do blogów jak dodajesz to nie wiesz czy są do czy no follow., chyba ze na WP. A czas to pieniądz, choć z drugiej strony jak rozgrywasz partje to SB moze sobie leciec w tle, chyba ze mocnym graczem w szachy jestes i CPU obciazasz do prawie 100 ;-) 50% Taniej 30 profili z domen edu/gov lub 30 profili z domen DA80-100 15PLN 7,50PLN web4you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 (edytowane) Przecież jak klikniesz w show avaiable addons a następnie na jakaś wtyczkę to pokazuje się krótki opis Ja uważam, że link to link. Nie ważne czy dofollow czy nie. Edytowane 11 Września 2010 przez arve_lek Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Wątpię aby ktoś pochwalił się swoimi opisami Mi z wszystkich dodatków podobają się szachy Dziennie gram z 2h jak SB spamuje mi Blog Engine. Czasami jeszcze wtedy czytam książki w pdfach. Jak odpalisz Crashdump to SB pracuje stabilniej, ale niestety nie pograsz w szachy podczas spamu Blog Engine, bo dodawarka jest wtedy zawsze na wierzchu Korzystasz z decaptcher.com może? mam mały problem z ciągłą integracją SB z moim kontem decaptcherze. Szukam kogoś, kto by mi pomógł rozwiązać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Korzystasz z decaptcher.com może? nie korzystam. nie pograsz w szachy podczas spamu Blog Engine, bo dodawarka jest wtedy zawsze na wierzchu wink.gif Próbowałeś, że piszesz, że nie można ? Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ek Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Ja do SB mam podłączone deathcapcher a decapcher tez mam ale uzywam do czegos innego Czasem faktycznie SB robi sie pierwszoplanowe , ale mozna to klikaniem zminimalizowac lub odpalic co innego (tez zauwazylem ze jak jest proxy w uzyciu to SB nie jest tak czesto na wierzch 50% Taniej 30 profili z domen edu/gov lub 30 profili z domen DA80-100 15PLN 7,50PLN web4you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Próbowałeś, że piszesz, że nie można ? tak... przynajmniej u mnie się nie da Ja do SB mam podłączone deathcapcher nie pojawia Ci się może taki problem, jak opisałem? SB ma duże problemy z łączeniem się z moim kontem i nie za bardzo wiem jak to rozwiązać (pomaga wyłącznie restart) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Jak SB dodaje do BE to zawsze jest na pierwszym planie - w chwili rozpoczecia dodawanie komentarza wyskakuje na pierwszy plan i przy dodawaniu do BE nie da sie tego zmienic. W innych wypadkach moze dzialac w tle. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Jak SB dodaje do BE to zawsze jest na pierwszym planie - w chwili rozpoczecia dodawanie komentarza wyskakuje na pierwszy plan i przy dodawaniu do BE nie da sie tego zmienic. W innych wypadkach moze dzialac w tle. dokładnie o tym pisałem dlatego te szachy to może przy spamowaniu WP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbeczek Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 a dzis albo wczoraj dodali nowy scrape do keywordow - fajne wyniki daje - ale tylko dla angielskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Nie zauwazylem aby w ostatnich dniach cos odano. https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi