okazwłoka Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Niektórych wydawców przeraża/odstrasza konieczność płacenia za każdy wykonywany transfer punktów. Przypomnę, że obecnie w systemie wydawca płaci 10% sugerowanej ceny przelewanych punktów. System wychodzi z propozycją możliwości wyboru jednej z dwóch opcji: 1. dotychczasowa opcja rozliczania (czyli płatność kredytami od każdego transferu) 2. płacenie powierzchnią - stała prowizja w wysokości 10% Decyzja jeszcze nie zapadła, ale jestem zwolennikiem takiego rozwiązania, bo to mogłoby mocno ruszyć temat linktaka do przodu - liczymy na nowych wydawców i mobilizację dotychczasowych mniejszych wydawców. Co myślicie o takim rozwiązaniu? MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian M Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Przecież teraz jest prowizja od przelewów i prowizja od umieszczenia linka Sprzedam punkty linktak i statlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 20 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Nie ma prowizji od umieszczenia linka. Mylisz to z buforem. Co więcej wydawcy, którzy generują punkty na własne potrzeby nie płacą żadnej prowizji za korzystanie z systemu. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian M Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Ja jestem za tym jak było - płatność kredytami od każdego transferu. Bardziej do rozwoju systemu przyczyniło by się więcej informacji o linku dla linkującego. np ruch strony Sprzedam punkty linktak i statlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.