jimmi Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Przy okazji przerwy zaktualizowaliśmy skrypt forum do najnowszej wersji. Jeśli coś nie działa proszę o informację, nie wszystko się uda sprawdzić. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 test @jimmi tak jak myślałem, uciekło mi foto z avatara :P Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Hej. Po wejściu na profil wyrzuca: [[Template core/front/profile/profile is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Edycja// Już działa ok. Ale w tematach nie ma informacji o której godzinie/dniu została napisana dana wiadomość (pisze tylko "Napisano" i ucina). Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 @krzysiuus dzięki, właśnie też zobaczyłem że czasu i daty przy postach brakuje Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 U mnie jest jeden problem, taki zauważyłem... Jak wchodzę w "Nieprzeczytane zawartości" i coś tak sobie klika, ale nie wszystko, nagle chcę kliknąć w "Oznacz jako przeczytane" to lista nie znika. Mimo, że nie znika to tematy odznaczają się po wejściu na główną. Jeszcze kliknijcie sobie w "back to top" U mnie przesuwa w górę, na chwilę obniża w dół i powraca w górę Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksiulek Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Bywają tematy w których nie ma dat napisania postów, np. Zareklamuj swój biznes w Profesjonalnym Katalogu Firm. Usługa z FV 23%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksiulek Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Kolejne tematy z brakiem dat, a jest tego o wiele więcej Zareklamuj swój biznes w Profesjonalnym Katalogu Firm. Usługa z FV 23%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.