Skocz do zawartości

programy do SEO i SEM = semstorm + senuto + clusteric + seo powersuite?

gav3l
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Poradźcie proszę jakie oprogramowanie polecacie zakupić w mojej sytuacji.

Zajmuje się seo i sem dla firmy znajomego, firma z dużym budżetem, tworzę zaplecza, robię content marketing, zaczynam z reklamami, ogólnie celuję w działania SEO wysokiej jakości. Posiadam semstorm, senuto, clusteric. Brakuje mi szerszej analizy linków, konkurencji, lepszej analizy miejscówek. Co polecacie? SEO Powersuite czy ahrefs?

czy analiza linków historycznych w linkasisstant z PowerSuite jest bardziej dokładna niż ahrefs?

dzięki z góry!

Edytowane przez gav3l

Ahrefs, zresztą powersuit jest teraz w przecenie, więc czemu by go też nie kupić?

Edytowane przez Aleksiejs
  • Thanks 1

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Wiesz, że im więcej programów do analizy, tym mniej czasu na pracę? :)

7 godzin temu, gav3l napisał:

celuję w działania SEO wysokiej jakości

To mając duży budżet należałoby stworzyć swoje miejscówki a nie analizować konkurencję.

SEO PowerSuite - jest dobrym kombajnem, można używać darmowej okrojonej wersji aby poznać możliwości.

Zainteresuj się też (niekoniecznie do analizy konkurencji):

- Screaming Frog

- Xenu

- Market Samurai

- Surfer

• Like 1
  • Thanks 2

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Tu masz darmowy crawler do analizy wewnętrznej witryny nazywa się BeamUsUp poszukaj sobie i ściągnij.

• Thanks 2

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@Beerbant Nie korzystałem z tego, ma coś ciekawego/lepszego czego nie ma żaba?

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

W sumie to nie, ale masz możliwość fajnego eksportu do excela i podglądu struktury pojedynczej strony, no i pojedyncze arkusze stron z błędami wywala, parę rzeczy trzeba ręcznie weryfikować ale sumarycznie na duży plus. Zaciągnij i polukaj .

Daje "szybki czytelny podgląd" na problemy z witryną to chyba główny plus.

• Like 1

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me ....