Mion Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Vps za 30zł i jednorazowa konfiguracja przez kogośJedno proxy nic nie daje przynajmniej jak chodzi o serwisy zabezpieczone na recaptcha i recaptcha2. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whiner Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 @x1349, VPS, reset ZP ani serwa nie pomógł - semrush z trialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1349 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 @Mion, nie chodziło mi o jedno proxy tylko skrypt kolegi z forum (api_proxy) umieszczony na serwerze. Spokojnie sprawdzi 5-10k proxy na minutę, ZP na dedyku z taka ilością proxy sobie nie poradzi. VPS Skoro to VPS a nie dedyk to wiele wyjaśnia - wiele rzeczy może być nie tak jak powinno po stronie providera VPS. ZP nie trzyma sie na VPSie, generalnie seo softów nie trzyma się na VPSach bo to znacznie obniża wydajność. Dedyk który pociągnie ZP + jeszcze parę innych softów to 160-200 pln miesięcznie i to pewnie rozwiąże wiele problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek.g1 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 w jaki sposob w zenku dodac prywatne proxy , wczesniej proxy wstawialem w zenblogu i z tamtad je zasysalo i nie bylo problemu teraz jak wstawiam w zenku prywatne proxy i zaczyna je testowac i zaraz z 50 proxy podaje ze zywych jest 0 , jak dodac tak zeby nie testowalo tylko zeby wszytkie dodane uwazal za zywe. Probowalem dodawac tez tak zeby wczytywalo z pliku ale wtedy tez je testuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puerto Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 jak dodac tak zeby nie testowalo tylko zeby wszytkie dodane uwazal za zywe. To zrób to w szablonie, Set Proxy - niech pobiera z pliku txt Wydajne serwery VPS 100% SSD (12+ GB RAM) od 40zł miesięcznie POLECAM !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Dodaj w proxy w zennoposter, nadaj im etykiete prywatne W projekcie w ustaweiniach wybierz te proxy i etykieta, a z listy proxy wybierz Use(without deleting) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whiner Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) W jakiej lokalizacji zapisują sie pliki pobierane przez ZP jak nie bylo definiowane? Zgubiłem a za cholere nie moge znalezc Edit: znaleziono, jakby ktoś potrzebował: X:\ZennoLab\ZennoPoster Standard\Progs\Trash Edytowane 29 Marca 2016 przez whiner - semrush z trialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin777 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Macie jakiś sposób na zawieszanie się wątków w zennoposterze "Not responding". Na dłuższą metę bardzo spowalnia pracę, i nie chodzi tutaj o rodzaj maszyny, testowałem na paru bardzo dobrych sprzętach, ilość wątków też nie ma znaczenia, po prostu jak wejdzie na niektóre adresy to się przywiesza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampirius Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) W szablonie dodajesz "restart the instance". Pomaga jeżeli np. robisz coś w pętli. Edytowane 31 Marca 2016 przez Vampirius 1 Pozycjonowanie stron Rzeszów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin777 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Acha, czyli osoba tworząca ten szablon nie uwzględniła "restart the instance" i dlatego tak czasem się zacina? Z poziomu zennopostera nie da się tego jakoś w opcjach ustawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiek Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Da się w ustawieniach ZennoPostera wymusić restart po n sukcesach. Trzeba zresetować program po tej zmianie jeżeli dobrze pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaq Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Mam najnowszą wersję 5.9.8.1 I coraz częściej mam "dziwne" problemy. Przykładowo mam funkcje logiczne a w nich jakieś 2 wartości są np.: 14<30 (lub zamiast wartości liczbowych mogę być zmienne z tymi liczbami. I za każdym razem blok logiczny podaje fałsz. Co ważne - ten sam szablon wcześniej działał OK. Najczęściej restart zennopostera pomaga i wtedy znów wartości logiczne dobrze rozpoznaje. Teraz znowu mam inny problem - pobieram wyr. regularnym do pliku pewne wartości każda w osobnej linii (np. 5 wartości). Potem odpalam funkcję liczenia linii w pliku i mam wartość 1. Teraz restart zenka nie pomaga (kodowanie UTF dla piku też dałem ale to nic nie pomaga). Co ciekawe w podglądzie listy widać, że ładnie widać ile jest linii a pobiera wartość 1. Dopiero gdy ręcznie dopiszę kolejną linię w pliku to wtedy zliczy poprawnie np. 6. Przykład by to zilustrować. Mam w pliku 3 linie (czyli powinien pobrać wartość "2" licząc 0,1,2). Pobiera wartość 1. EDIT: w sumie to już na tyle się zamieszałem - że w sumie powinien pobierać liczbę 3. W każdym razie nie "1". Z takimi absurdalnymi problemami od jakiś kilku tygodni się spotykam, że zamiast pracować nad szablonem restartuje zenka co chwilę by podstawowe rzeczy robił poprawnie. Macie jakiś sposób na to - czym to może być spowodowane? Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez Ptaq https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlwik Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Pamiętaj że najnowsza wersja usuwa stare bugi i tworzy nowe 1 Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie - Webhosting1st Sklep z częściami do laptopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~larry Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Przykładowo mam funkcje logiczne a w nich jakieś 2 wartości są np.: 14<30 (lub zamiast wartości liczbowych mogę być zmienne z tymi liczbami. I za każdym razem blok logiczny podaje fałsz. Nie wiem czy to pomoże, ale spróbuj z pojedyńczym cudzysłowem '14' < '30' Szablony do Zennopostera - Zennoposter Tutorial - zzsklep.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaq Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Próbowałem i z pojedynczym i podwójnym. Dziś właśnie taki reprezentatywny przykład - aż dam screena. @larry, qlwik Wam też się takie problemy pojawiają? https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi