Przemo32 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Mam wersje 3,2, program przestał się restartować, po określonym czasie jaki mu dam do restartu program się wyłączy ale już się sam nie uruchomi. Strasznie spadła mu skuteczność. Wcześniej na tej samej liście dodawał bez problemu w raporcie mam same błędy. Wiem ze listy padają ale to była moja lista wcześniej skuteczność miałem prawie 100 procent a teraz zaledwie 20 procent. Co mogę z tym zrobić, tak jest najwięcej : Przekroczono limit prób rejestracji gogle proxy beton Lębork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Ciężko co kol wiek powiedzieć nie widząc co się dzieje u Ciebie na komputerze. Możesz zaczekać do jutra na update lub wieczorem podesłać mi dostęp przez TW ja zobaczę o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo32 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 ok gogle proxy beton Lębork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RTS Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 U mnie też skuteczność jest bardzo niska, ale mam inny błąd związany z pocztą "Link z potwierdzeniem konta nie znaleziony". Czekam na wersję 3.5 mam nadzieję, że poczta będzie działać lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo579 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 @RTS Ściągnij sobie z forum wersje 3.1 albo 3.2 i będzie działać jak wcześniej Wizytówki NAP / Katalogowanie stron / Dodawanie ogłoszeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RTS Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Mam aktualnie 3.2 wersję 3.1 też testowałem i nie było różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo579 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 To może coś masz z pocztą bo na 3.1 normalnie wszystko działa. Wizytówki NAP / Katalogowanie stron / Dodawanie ogłoszeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RTS Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Nie wiem, sprawdzałem używam poczty na własnych domenach, wcześniej miałem dobrą skuteczność. Od jakiegoś czasu się zepsuła, sprawdzałem też gmail, o2 mail.ru i nic się nie zmieniło. Poczekam na 3.5 i jak nie będzie poprawy to poszukam problemu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Nie wiem, sprawdzałem używam poczty na własnych domenach, wcześniej miałem dobrą skuteczność. Od jakiegoś czasu się zepsuła, sprawdzałem też gmail, o2 mail.ru i nic się nie zmieniło. Poczekam na 3.5 i jak nie będzie poprawy to poszukam problemu. +1 1 Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo32 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 MAX sprawdź pocztę n forum rosyjskim bo tutaj mam jakiś błon nie mogę pisać wiadomości. An error occurred.Sorry, the page you are looking for is currently unavailable.Please try again later. If you are the system administrator of this resource then you should check the error log for details. Faithfully yours, nginx. 1 gogle proxy beton Lębork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 @Przemo32 - miałem tak samo. Wyczyszczenie wiadomości pomogło. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fast1 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Rozmumiem, że dostane DEMO dopiero jak będzie 3,5 wersja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Rozumiem, że wysłałeś list na support@xneolinks.pl w tytule DEMO z prośba o demo?? DEMO to okrojona v 2.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fast1 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Jak najbardziej ! https://prntscr.com/6htxdm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 To jak najbardziej dzisiaj otrzymasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi