bill Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 zqred: no właśnie... wiedziałem, że już gdzieś coś podobnego zobaczyłem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 no własnie- sam korzystam z takich template'ów wiec wstawiam w stopke stosowne info Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 11 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 A wygląd to darmowy szablon wiec nie do oceny ... zqred: no właśnie... wiedziałem, że już gdzieś coś podobnego zobaczyłem :/ Nie napisałem, że ja stworzyłem ten szablon! Żeby nie było wątpliwośći. Szablon sciągnąłem z innej stronki i nie było tam stopki. Teraz jak znam autora to dodaje stopke... CrediZilla.com | SiLoans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTSEO Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Proponuje wybór kategorie na początku. Przed chwile dodałem 2 strony i zapomniałem zmienić kategorie (w qlweb-ach na końcu dodanie nie trzeba o tym pamiętać) - i proszę sprzątaj moje wpisy do odpowiednich kategoriach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zahar Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Niom - wybór kategori na początku by sie przydał. A co do linków nie lepiej zrobic coś w stylu BBcode - wysiłek chyba taki sam ? Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Chyba z wyciąganiem PR jest coś nie tak. Google Toolbar pokazuje mi 0, a u Ciebie mam 3 If I could have my wasted days back Would I use them to get back on track? Stop to warm and karma’s burning Or look ahead , but keep on turning? -------------------- - Metallica Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Proponuje wybór kategorie na początku. Przed chwile dodałem 2 strony i zapomniałem zmienić kategorie (w qlweb-ach na końcu dodanie nie trzeba o tym pamiętać) - i proszę sprzątaj moje wpisy do odpowiednich kategoriach. Widzę, że troche osób zapomina o tym W najbliższym czasie zmienie. A co do linków nie lepiej zrobic coś w stylu BBcode - wysiłek chyba taki sam ? To też niedługo Chyba z wyciąganiem PR jest coś nie tak. Google Toolbar pokazuje mi 0, a u Ciebie mam 3 Hmm a w której stronie taki błąd wystąpił? W katalogu jeszcze nie przeprowadziłem aktualizacji PR CrediZilla.com | SiLoans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Bardzo mi się spodobał jachu, Gratulacje!!! https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.