Mion Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 U mnie na VPS czas ładowania strony test mierzony w FireBug czyli tak jak poprzednio wynosi 3,52s (onload: 4,93s) --- Skutek? Z jednej strony otrzymaliśmy pismo od pełnomocnika Livemarket.pl z wyliczeniem dodatkowych 14.000 zł z tytułu rzekomo pozaumownych czynnościW takim razie poproś o dokładną specyfikację wykonanych zmian i stawkę za poszczególne zmiany. Parafrazując: Pojechałeś do mechanika na przegląd i wymienił dodatkowo świece i za wymianę jednej zarządzał 2,500 zł 10.000 za całość... Do tego cena ta nie była uzgodniona przed przeglądem. Mamy wolny rynek i mogą być indywidualne ceny, ale klient może uznać je za zbyt wysokie i odmówić płacenia. Oczywiście mechanik może klienta pozwać do sądu jednak niezawistny są nie przyzna mu racji HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Z jednej strony otrzymaliśmy pismo od pełnomocnika Livemarket.pl z wyliczeniem dodatkowych 14.000 zł z tytułu rzekomo pozaumownych czynności . W piśmie tym dowiadujemy się, że zgłoszone przez nas wady nie istnieją. świetny sposób na biznes -> oddać klientowi gniota a potem żądać dodatkowej kasy za jego naprawę Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 @kayman, przecież podobnie wygląda to przy zleceniach "państwowych" na początek cena dumpingowa a zarobi się na poprawkach Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonifacy Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Z jednej strony otrzymaliśmy pismo od pełnomocnika Livemarket.pl z wyliczeniem dodatkowych 14.000 zł z tytułu rzekomo pozaumownych czynności . W piśmie tym dowiadujemy się, że zgłoszone przez nas wady nie istnieją. świetny sposób na biznes -> oddać klientowi gniota a potem żądać dodatkowej kasy za jego naprawę Tak. Warto najpierw zmęczyć klienta wyznaczając "opiekuna" w osobie obywatela Ukrainy. Polecam z tej ciekawszej strony autopsji (wspaniałe doświadczenia lingwistyczne, nauka cieprliwości i jasnego wyrażania się). @kayman, przecież podobnie wygląda to przy zleceniach "państwowych" na początek cena dumpingowa a zarobi się na poprawkach Uwierz mi, że mowa o antytezie dumpingu, ale to bez znaczenia. Rękojmia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Rękojmia. wybacz ale ja już bym olał tę firmeczkę i poprosił kogoś kto się zna na rzeczy, a nie tylko na instalacji wtyczek, by ogarną tę stronę, imo będzie szybciej i pewnie będą mniejsze koszty Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Tak. Warto najpierw zmęczyć klienta wyznaczając "opiekuna" w osobie obywatela Ukrainy. Polecam z tej ciekawszej strony autopsji (wspaniałe doświadczenia lingwistyczne, nauka cieprliwości i jasnego wyrażania się).Jednego nie rozumiem, a mianowicie zaliczka > rozliczenie końcowe dopiero po odebraniu wykonanego serwisu / usługi itd... HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 @Bonifacy, ja bym zaczął od wyniesienie się od nich z hostingu. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 od wyniesienie się od nich z hostingu.I podziękowania za współprace i posłuchania rady: wybacz ale ja już bym olał tę firmeczkę i poprosił kogoś kto się zna na rzeczy, HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 nie wiem czy to było inspiracją ale @zgred popełnił artykuł na ten temat https://seo.zgred.pl/jak-zbadac-szybkosc-ladowania-strony-internetowej-i-na-co-zwrocic-uwage-4270 Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 @jimmi - pszypadeq Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekBarwinek Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Jak sprawdza się czas ładowania Onetu czy Wp czy TVN24 i innych portali to jest masakra i co?, czasy optymalizacji i seo się kończą a wy straszycie ludzie największą ściemą jak sprawdzanie ładowania strony. Ludzie jeżeli nawrzucam sobie mnóstwo wtyczek, mam słaby serwer to co winna strona np. na wordpressie. Skad wiesz, moze akurat jest w pyte ludzi na stronie a właściciel strony kupił sobie najsłabszy serwer? I przez to juz wszystko nawala, patrzycie zbyt wąsko na temat pod kątem interesu.Już odzywali się do mnie magicy, że niby zły stan moje strony, długi czas ładowania a zawsze to była ściema i chęć wyciągnięcia forsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marudny Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Ja Ci tylko kolego odpowiem w taki sposób, że jak wchodzę na stronę i widzę że ładuje się za długo, zamykam i szukam dalej. Takich osób jak ja jest znacznie więcej, tak więc sam sobie odpowiedz czy warto przeciążać stronę, i dbać o jej prędkość. Sprawdź szeroką ofertę lakierów hybrydowych klasy premium: www.NOX-Nails.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekBarwinek Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 To jest pytanie do właścicieli stron, ktorzy tak robią a nie szukanie zlotego sposobu i upraszczanie rzeczywistosci patrzac na narzedzi, ja juz sie przejechalem na takich doradcach na forach i tych historiach z ladowaniem. Wymysl marketingowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 47 minut temu, MirekBarwinek napisał: czasy optymalizacji i seo się kończą No tak, a świstak dalej siedzi i zawija te sreberka.Biedny zwierzak. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazejs Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 9 godzin temu, MirekBarwinek napisał: To jest pytanie do właścicieli stron, ktorzy tak robią a nie szukanie zlotego sposobu i upraszczanie rzeczywistosci patrzac na narzedzi, ja juz sie przejechalem na takich doradcach na forach i tych historiach z ladowaniem. Wymysl marketingowy Zyj dalej w swoim Matriksie. Jedna z pierwszych rzeczy jaka robie podczas optymalizacji jest optymalizacja predkosci ladowania strony. Artscape - tworzenie stron www | Pomóż Szajce Szarego Wilka: https://pomagam.pl/szajkowepsiaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.