janekszeryf Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Mion proponuje zrób własny test i uwzględnij swoje wytyczne. Krytykować testy to każdy potrafi, jednakże zrobić swój to już nie ma kto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Swoje testy formułujesz jak wyrocznia Test uważam za zakończonydlatego jestem ciekaw jakie były warunki laboratoryjne togo "testu". HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Skoro test miał być10 dniowy, to logiczne, że 10 dnia był koniec testu i nadal uważam, że test za zakończony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Trochę zmian. Panel do wrzucania linków został dopracowany, zostało dodane API. Udało nam się bardziej zautomatyzować system oraz zmniejszyć koszty indeksacji, dzięki czemu obniżyliśmy ceny pakietów. Dziś mija miesiąc od działania RankIndexera więc z tej okazji kod rabatowy 10% (ważny do 22 września włącznie): kod10 [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron za efekt - 2026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Panel do wrzucania linków został dopracowany, zostało dodane API. Daleko mu do takiego stanu: - brak statusów przetwarzania linków; - brak wgrywania z pliku przynajmniej na moim koncie nie zauważyłem Upload your links więc jeszcze trochę stuków w klawiaturę przed Wami by osiągnął status "dopracowany" Edytowane 20 Września 2016 przez Mion 1 HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misjaNET Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Mi się wydaje ,że to dopracowanie na kolanie + obniżka cen to po prostu spadająca ilość zamówień i strach o wynik testu Maxa. U mnie poziom indeksacji nie powala, taki sam jak u konkurencji albo niższy - chociaż teraz korzystam tylko z black. Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 obniżka cen to po prostu spadająca ilość zamówień i strach o wynik testu Maxa.Może po to jest, by każdy mógł się przekonać na własnych linkach czy działa i wyciągnąć indywidualne wnioski. Po co opierać się na testach innych HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misjaNET Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Ja swoje testy już zrobiłem jak pisałem wyżej i swoje wnioski wyciągnąłem Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Trochę zmian. A cos Ty powypisywał w wersji en? Masz juz opinie z USA Canady, France? 2 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 kod rabatowy 10% (ważny do 22 września włącznie): kod10 Bida. Na anglojęzycznym forum xrumera dałeś 35%. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Up, Dlatego ma opinie na en. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 uuuu nieladnie a Polacy to co, kijek od kaszanki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whiner Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 uuuu nieladnie Ja rozumiem, ze mozna miec jakies uprzedzenia co do osoby i projektu ale miejcie jakąś przyzwoitość. Ceny na EN i PL są różne a żeby to sprawdzić wystarczy poświęcic 2 minuty. Macie porównanie cenników bez zniżek wersja EN ( po przeliczeniu ) -> wersja PL 10k - $12 ( 46 zł ) - > 28,99 zł 25k - $25 ( 96 zł ) -> 59,99 zł 50k - $37,5 ( 144 zł ) -> 89,99 zł 100k - $49,99 ( 192 zł ) -> 109,99 zł 500k - $175,00 ( 674 zł ) -> 449,99 zł Większość softów ma różne ceny na różne rynki, nie patrząc daleko popularny na pio zenoposter ma dużo nizsze na RU i CN niż EN 4 - semrush z trialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bennie_amin Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Jak to działa u Was, zamówiłem wczoraj paczkę i nie dostałem dostępu do systemu. Czy aktywujecie konta ręcznie i trzeba czekać ? green belt six sigma - szkolenia lean | szyby samochodowe warszawa - autoszyby | wayz.rent - wynajem busów we Wrocławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 17 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Proszę sprawdzić skrzynkę pocztową, wczoraj wysłałem. W razie czego proszę pisać na e-mail: indexer@levelrank.pl Edytowane 17 Października 2016 przez s_matysik [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron za efekt - 2026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi