Tobi Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Dwa pytania: 1. Jak skonfigurować pocztę gmail? Czy program obsługuje imapa? 2. Czy jest albo czy jest planowana opcja dodawania notatek do konkretnych adresów? Dajmy na to dodałem ogłoszenie, dostaję informację, że zostanie ono zweryfikowane w ciągu 48h, chciałbym sobie to zapisać przy tym adresie, żeby sprawdzić po tym czasie zamiast np. osobno w innym narzędziu. ⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO-Admin Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Witam Ad. 1. Program obsługuje imapa, ale niektóre serwery poczty odmawiają współpracy. Działa na onecie, wp, itp. Ad. 2. Taką opcję mogę zrobić jeśli pojawi się więcej wniosków. Żeby jednak nie mnożyć bytów, to w tym momencie używałbym pola tagów i tam wpisywał jakiś znacznik, np.: test48. Potem można łatwo filtrować według takiego tagu. pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO-Admin Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Witam Dostępna jest wersja 3.0 Wystawiacza. Dokonano drobnych optymalizacji oraz odsiano bazę z nieaktualnych adresów. Na dzisiaj w bazie znajduje się 689 adresów stron ogłoszeniowych oraz 477 adresów forów. Oczywiście można importować swoje bazy adresów. pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nigraS Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Czy po dodaniu własnych adresów skrypt nie doda tych, które już istnieją w bazie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO-Admin Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Nie doda. Program sprawdza, czy adres się nie powieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nigraS Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Wczoraj przy dodawaniu ogłoszeń natrafiłem na kilka nie aktywnych portali - domena wygasła. Jak usunąć z bazy te adresy? Czy jest możliwość utworzenia wspólnej bazy którą będą budować użytkownicy Wystawiacza? np. raz na tydzień synchronizacja bazy użytkowników z bazą na serwerze. Oraz opcja wyłączenia synchronizacji, gdyż rozumiem, że nie każdy chce się dzielić swoją bazą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stania.info Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 9 godzin temu, nigraS napisał: Jak usunąć z bazy te adresy? Dobre pytanie bo kupiłem program jednak nie korzystam, również nie wiem jak bazę "wyzerować" 9 godzin temu, nigraS napisał: Czy jest możliwość utworzenia wspólnej bazy którą będą budować użytkownicy Wystawiacza? np. raz na tydzień synchronizacja bazy użytkowników z bazą na serwerze. Tak, na pewno dostaniesz listy miejscówek kupując soft < 50 zł - pomyśl Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebCentre Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Czy program posiada wersję na macOS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toto Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 22 godziny temu, stania.info napisał: bo kupiłem program jednak nie korzystam To tak jak ja Może kiedyś wrócę, ale teraz nie mam za bardzo czasu na takie działania - wolałbym coś bardziej automatycznego. Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. https://docieplanie-poddaszy.pl/ a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stania.info Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Właśnie postanowiłem go użyć, w momencie gdy mamy do potwierdzenia reCaptche kręci się w nieskończoność. i odechciało się dalej męczyć. Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nigraS Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 A jak dodać możliwość sortowania adresów ? Adresy bez captha, adresy bez rejestracji... Dodaję do wybranego adresu tag np. bezcaptha i tag ten nie pojawia się w rozwijanej liście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toto Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Dnia 18.09.2017 o 07:01, marecky napisał: No niestety tak jest już to dawno zgłaszałem, ale nie dało się nic zrobić W sumie za te pieniądze cudów nie można oczekiwać. Tak też podszedłem do zakupu. Myślę, że takich jak ja jest więcej. Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. https://docieplanie-poddaszy.pl/ a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO-Admin Opublikowano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Witam! Aby wyzerować bazę adresów wybierz opcję usuwania adresu z wybranym tagiem i wpisz przecinek. Jak znam życie, opcja wspólnej bazy użytkowników nie zda egzaminów (taka próba była już w seo bohaterze). Dnia 20.09.2017 o 14:49, nigraS napisał: A jak dodać możliwość sortowania adresów ? Adresy bez captha, adresy bez rejestracji... Dodaję do wybranego adresu tag np. bezcaptha i tag ten nie pojawia się w rozwijanej liście. Sortowanie adresów czy filtrowanie? Bo wyświetlanie określonej grupy adresów załatwia tagowanie adresów. Dodanie tagu do adresu nie powoduje automatycznego dodania tagu do listy wyszukiwania wg. tagu (taka lista liczyłaby zbyt dużo pozycji i stała by się nieczytelna). Prostsze i szybsze jest wpisanie kawałka wyszukiwanego tagu w zależności od potrzeby niż szukanie go pośród kilkudziesięciu tagów. pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO-Admin Opublikowano 4 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Witam Można ściągnąć najnowszą wersję pliku 3.1 exe z opcją eksportu adresów i usuwania całej bazy adresów (opcje w menu głównym). Dorobiłem też ułatwienie usuwania pojedynczego adresu z tabeli adresów (skrót Ctrl+Delete). https://www.cyfropolis.pl/zasoby/wystawiacz/WystawiaczAktualizacja3.1.zip pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO-Admin Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Witam, Ponieważ od nowego roku zamierzam zawiesić działalność (ciężko pogodzić z etatem), wystawiacza można jeszcze nabyć do końca roku. Wesołych i Zdrowych Świąt życzę! Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.