Arkaszka Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 s_matysik .tk to darmowa domena dla wysp Tokelau, a nie tarnobrzesko-kieleckie tak samo jak .ga Gabon, .ml Mali i kilkanaście innych, rankują gorzej tak samo jak domena .de w Polsce udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 zgred.agency jaki lans Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 czy efekty pozycjonowania domeny mojanazwa.com i moja.nazwa będą takie same? Wymienione przez ciebie domeny sa domenami najwyższego poziomu dlatego nie ma problemów. Czasami zdarzają się problemy z domenami krajowymi. jaki lans To nie lans tylko marketing. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.