Skocz do zawartości

Domena blogspot.com a filtr

camper23

Rekomendowane odpowiedzi

Czy na domenę blogspot.com mozna dostać bana od google

Będzie ciężko, ale próbuj.

Czy mam się nie martwić o filtr i mogę śmiało korzystać z systemu wymiany linków?

Nie martw się. Domenie Twoje działanie nie zaszkodzi.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

admini blogspota uwalaja blogi jeśli wykryją że to spamerskie zaplecze, czy też idzie na nie dziwny ruch. Blogi są jak każda stronka, można je wypozycjonować, mogą też zaliczyć filtr. 

Nie jest to tak,że google trochę faworyzuje swoje blogi

To nie ich blogi a blogi użytkowników w ich domenie. Widzisz różnicę?

Źle kombinujesz.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

google trochę faworyzuje swoje blogi

odnoszę wręcz przeciwne wrażenie ;) 

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

część zaplecz, szczególnie na "gorące" frazy jest usuwana przez adminów

i wtedy blogi "wp*zdu i cały misterny plan też wpi*du" ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności