okazwłoka Opublikowano 6 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2024 (edytowane) Osobiście nie używam DonLinkage już od jakiegoś czasu, ale pamiętam że była wprowadzona opcja potwierdzania linków, powinna być w opcjach projektu. Sprawdzę i dam znać. edit. A jest: Edytowane 6 Października 2024 przez okazwłoka 1 MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nigraS Opublikowano 11 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 Dzięki, ale coś nie działa, gdyż mam to włączone od kilku miesięcy i ręcznie sprawdzając sukcesy widzę, że również znajdują się tam linki których być nie powinno. I testując z innym projektem, który nie ma tej opcji włączonej to w sumie różnicy nie ma czy opcja jest aktywna czy wyłączona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nigraS Opublikowano 21 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Który moduł odpowiada za dodawanie linków do takich stron jak np: http://www.liveinstructor.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 21 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 redirect, to dość stare i raczej się to już nie indeksuje. 1 MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nigraS Opublikowano 21 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 W ustawieniach projektu będzie to jako "Przekierowanie URL"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 22 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Tak, to ten typ. 1 MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nigraS Opublikowano 9 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Cześć. Pisałem do Ciebie okazwłoka na email z tydzień temu, lecz do dziś nie otrzymałem odpowiedzi. Potrzebuję pomocy ponieważ detektor przestał działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 9 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Cześć, odpisałem. Przepraszam, przypadkiem pominąłem Twojego maila. Pozdrawiam MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nigraS Opublikowano 20 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 Cześć. Piszę tu, ponieważ znów coś moje wiadomości Ci przelatują. 1. Czy detektor zostanie naprawiony? Wygląda jak by działał, ponieważ przypisuje linki do określonych silników, lecz nie działa jak powinien gdyż przypisuje wygasłe domeny (więc jak sprawdza silnik, skoro domena nie istnieje?) 2. Na 3 serwerach zamieściłem plik do proxy. Dwie działają dobrze, a przy jednym jest komunikat: "Błąd. Zapytania dla tego proxy są prawdopodobnie zablokowane" O co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 21 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 Cześć, sprawdzę detektor w najbliższym czasie. Co do proxy, po prostu na tym serwerze z zablokowanymi zapytaniami trzeba by odblokować przechodząc recaptcha w wynikach zapytania. Ale takiej możliwości przy php proxy nie ma. Z czasem powinno być odblokowane samoistnie, chyba że jest wykorzystywane IP jeszcze przez kogoś. Ogólnie DonLinkage był pisany 10 lat temu, realia zmieniły się okropnie i większość funkcjonalności już raczej nie jest na czasie. Powoli DonLinkage robi się takim kolekcjonerskim produktem. Tu trzeba by było pomyśleć nad całkiem nowym programem, bardziej działającym przez przeglądarkę niż phpowym. Ale takie rozwiązania już istnieją. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nigraS Opublikowano 21 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 Niby 10 lat, ale mimo tego wieku strona która jest pozycjonowana wyłącznie poprzez donka jest w top10 na kilka popularnych fraz więc ogólnie działa (może właśnie dlatego, że mniejsza ilość osób wykorzystuje starą metodę pozycjonowania?) Mam jeszcze jeden problem. Pakiet w indeksatorze mi się nie odnowił (mógłbyś to sprawdzić)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 21 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 Tak, jeszcze są osoby korzystające - jest kilka fajnych modułów, linki też można jakies zdobyć + miejscówki z premium. Przypomnij na PW albo mail swój adres instalacji, sprawdzę. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toto Opublikowano 9 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2025 Witam, dawno mnie nie było, a chciałbym dowiedzieć się czy projekt jakoś żyje, jak to wygląda na chwilę obecną? Piana PUR - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. Rekuperacja a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 9 Stycznia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2025 Cześć, projekt jest utrzymywany, żyje. Premium jest na bieżąco uzupełniane nowymi miejscówkami (gdy stare odpadają). O pozostałe miejscówki user musi sam zadbać. Ale nie ma na razie planów rozwoju. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 21 Marca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2025 Trochę adresów zostało dzisiaj podmienionych w Premium. Z powodu malejącego zainteresowania zeszliśmy już do ~1250 adresów. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi