tm14 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 witam, w swoim title użyłem znaku specjalnego " ➤ " i google po zindeksowaniu mi tego nie pokazuje powinno byc tak " produkt 1 ➤ produkt 2 ➤ nazwa sklepu" a jest tak " produkt 1 produkt 2 nazwa sklepu" czy google ma jakaś listę znaków którą można stosować ? jakie znaczki mogę wybrać by sie one pokazywały ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felipe Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 google jakiś czas temu usuwało znaki specjalne z serpów, stąd Ci się nie wyświetla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm14 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 możliwe, jednak niektórym się wyświetlają a na pewno wszyscy są traktowani wg jednych reguł, zresztą myślniki "-" się wyświetlają więc czy aby napewno usuneli ? wpisz sobie "oponeo" w wyszukiwarke i masz " Oponeo » Opony Letnie i Zimowe » Darmowa Dostawa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Czy znak ➤ da się zapisać encjami tak jak » ? MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm14 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 nie wiem co to encje ? można jaśniej tak na marginesie mi chodzi o to by mieć jakiś znaczek przykuwający uwagę, więc może szepnij jak mogę zrobić by stworzyć sobie jakiś ciekawy znaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Po prostu nie wszystkie encje są wyświetlane w serpach. Wygoogluj co to encje. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm14 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 https://konfiguracja.c0.pl/webpl/encje.html Tutaj masz encje stosunkowo podobne do Twoich. Bardzo dziękuję za ten zbiór, pytanko teraz takie, która kolumnę przekopiować do title ? wystarczy litera czy teraz muszę przekopiować encję np. dziesiętną ? jakby co mam gotowy sklep, gotową platformę sote i mam możliwość wpisania wyłącznie jakiś słów i one mi potem generują title, nie zmieniam tego w kodzi strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Nie jest tak, że szybciej byś to przetestował niż napisał tu ten wpis? MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm14 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Nie jest tak, że szybciej byś to przetestował niż napisał tu ten wpis? niestety nie, bo w przeglądarce wszystko widzę tak jak wpisze, problem znaczna się wtedy gdy Google zindeksuje i wówczas nie widać znaczków w wynikach wyszukiwania w organiku, a zanim zaindeksuje to jest czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Ale żeby potestować nie musisz czekać na indeksację. Wystarczy zainteresować się jak konkretne encje są kodowane.. dostałeś ściągę i podpowiedzi, z których powinieneś skorzystać.. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm14 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 temat rozwiązany dziekuje Barthekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.