presx Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Preferuję fotele tylko z przechyłem i blokadą tzn. z możliwością drzemki. Chodzi ci pewnie o mechanizm multiblock z możliwościa blokady fotela w jednej pozycji Dobrze dobrane fotele biurowe do pracy ciągłej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Najpierw podstawa to biurko do twojego wzrostu..(można robić na zamówienie kołó 500-700 zyka u stolarza nie jakaś piczka a prawdziwe drzewo;) a potem dopiero dyskusja o fotelu (koniecznie z oparciem o głowę vel szyję) A jak się ma za wysokie biurko, to trzeba fotel ustawić wysko i użyć podnóżka. BTW. Dzisiaj 13 grudnia, to powiem co jest bardzo dobre na prostowanie kręgosłupa. Oberwać od zomowca samym koniuszkem pałki po plecach z góry na dół. Wiem, bo widziałem kolegę jak się pięknie wyprostował. "Wycofywaliśmy się na z góry upatrzone pozycje", on był słabszy w nogach, więc to na niego wypadło. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmariusz Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 A ja mam pytanie czy ktoś ma fotel z siedziskiem z siatki, jak jest z trwałością po roku albo 2? Mam 3 lata raczej z dolnej półki model i poza tym, że siatka jest luźniejsza, ma drobne przetarcia i trochę trzeszczy to wciąż go używam. SEO Sklep Grupa MMarketing. O biznesie na: https://dlafirm.eu. LB zawsze terminowo: Mama Marketing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
presx Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Siatka jest dobra bo się człowiek nie przegrzewa. Dobrze dobrane fotele biurowe do pracy ciągłej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 No ten to wypas, tylko jak na nim 34 calowy monitor upchać W tej cenie, to chyba lepiej byłoby kupić fotel Ergohuman + do tego odpowiednie niewielkie biurko robione na wymiar, na którym można położyć dowolny monitor i idealnie tym fotelem się ustawić. Ja ze swojej strony NIE polecam ergohuman. To jest chińszczyzna sprzedawana za 2k. Owszem, lepsze to niż większość foteli biurowych, ale sypie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Lesiu jakbyś nie zauważył to w Chinach wszystko się produkuje, od skarpetek po iphony i inne znane marki jakość zależy od ceny. Są krzesła za 150 zł kiepskiej jakości ale są i po 1500 zł lepszej jakości. Używasz tego ergohumana? Jeśli tak to powiedz jakie ma wady to na pewno wiele osób przemyśli swój wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Tak, używam. Część lędźwiowa jest elastyczna, przez co odsuwa się do tyłu nie wymuszając tym samym prawidłowej postawy. Podłokietniki zrobione są z jakiegoś gąbczastego tworzywa, które zaczęło pękać po kilku latach użytkowania. Prawemu podłokietnikowi przestał działać mechanizm blokujący wysokość, przez co podłokietnik mam na najniższej pozycji. Siedzisko się trochę rozciągnęło, da się z tym wytrzymać, bo nie jest tragicznie. Natomiast tragiczny jest zagłówek, który całkowicie stracił elastyczność. Jego rama jest zrobiona z jakiegoś tworzywa, które nie utrzymało konstrukcji i zagłówek jest po prostu flakiem. Jeśli ktoś będzie zainteresowany to mogę wstawić zdjęcia o czym mowa. Minęła mi już gwarancja, choć jest też trochę mojej winy, bo jeszcze na gwarancji wyszły te wady, a ja nie wysłałem elementów na gwarancję. Głównie przez to, że nie miałbym na czym siedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Wrzucaj te fotki, ja cały czas szukam fotela w miarę trwałego i ergonomicznego, narazie mój typ to fotel IOO: https://goo.gl/NmlHU1 Ten ergohuman ma chyba 5 lat gwarancji więc i tak nie jest źle a gdybyś wysłał popsute elementy zawczasu to być może jeszcze kilka lat fotel był w użytku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Ja siedzę na fitness piłce i mam problem fotela z głowy, a w czasie pracy trening dodatkowy trening pleców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrjakub Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Nie wiem czy to jest sprzedawane w Polsce, ale jednym z najlepszych krzeseł które widziałem to jest "TecTake 400585", w Amazon. Prawdziwe krzesło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 @up słaby ten fotel i jeszcze słabsza szeptanka.. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eldoka Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Jakby ktoś linkiem zapodał w tym temacie, to by miał sprzedaż 200% forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo! naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo! masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Up, kolega pisze przez translator, litości nie wszytko ma być szeptanka, i w tym przypadku to nie szeptanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Max, w takim bądź razie zostaję tylko przy opcji "słaby ten fotel" Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terkan Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 A jaki masz budżet? Ostatnio gdy robiliśmy remont w firmie wymieniłem kilka foteli. Dla moich pracowników kupiłem takie był linki dośc proste ale są zadowoleni, bo w poprzednich już im oparcia odpadały a sobie jak przstało na szefa takie cacko był link . Cięzko było mi się przestawić po klasycznym skórzanym ale tamten mi nie pasował do wystroju, zresztą wygoda jest nieporównywalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.