D_S Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 U was podobnie? Oczywiście zgodnie ze świecką tradycją na zielono! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 U mnie naprawdę na zielono nowe strony które pcham, stare stoją tam gdzie stali bez zmian. Odpuściło jedna zafiltrowaną domenę co teraz kieruje na strona główna dropped, wskoczyła na swoje frazy pokazują stronę Dropped ( własnie robię 301) Coś kombinują skubance jak nic. Sprawdziłem webmionitor site na stronach bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 20 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 No u mnie również na zielono na serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Wiesz może windują seowane stronę ostro do góry żeby ich później wyciąć , już tak robili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 @D_S, tak jak na giełdzie w Tokio coś serp.watch nie działa, dawno nie sprawdziałem Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 20 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Robią nam złudne nadzieje żeby nas potem uj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 ja tam to wiąże z "poluzowaniem" w kwestii indeksowania, najpierw nakrętki dokręcili, później poluzowali i pojawiają się nowe systemy indeksujące które jakoś tam działają ( nie tylko w PL), duża ilość linków jest indeksowana co i winduje strony seowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Wszystko na czerwono, koniec jest bliski hehe a tak serio to 50 / 50 trochę w dół, trochę w górę u mnie bez większych zmian SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 czyżby to coś przyszło https://www.seroundtable.com/google-update-21059.html zombi update ?? Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 To narzędzie z tego artu ładnie pokazało gdzie zaszły zmiany i kiedy: https://serpmetrics.com/flux/ https://serpmetrics.com/flux/?show=flux10 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Na brązowo ... jak zawsze - czyli zdrowo Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salek_Art Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Właśnie crawlujemy 20 baniek słów, mamy też 20 baniek z wczoraj więc wrzucę potem info ile domen spadło a ile wzrosło na próbce 15 milionów domen. Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Komu i na co ta informacja się przyda? "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 @Salek: zamiast tego zrób barometr po prostu z pogodą Jak na zachodzie Będziesz częściej linkowany Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salek_Art Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Komu i na co ta informacja się przyda? Każdy zawsze twierdzi, że na zielono. Będzie realne źródło informacji. @Salek: zamiast tego zrób barometr po prostu z pogodą Jak na zachodzie Będziesz częściej linkowany Zrobimy, zrobimy. Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.