jimmi Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Już nie będzie następnych pingwinów, tylko jeden działający w czasie rzeczywistym. Wreszcie będzie można na bieżąco testować jakość linków. więcej tutaj https://www.seroundtable.com/google-penguin-real-time-20946.html Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Żadna nowość. Pisałem już o tym co najmniej pół roku temu. Wszystkie tzw. zwierzaki działają w czasie rzeczywistym. Nie ma i nie będzie głośnych aktualizacji algo. Wszystko dzieje się na bieżąco. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 @SzlaFrock zawstydził Jackowskiego! "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Stary, ja nie biorę wiadomości z sufitu lub fusów. Tabelki, analizy, porównania... te i inne sprawy. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 jeszcze będzie jak dawno temu, rano się wrzucało linki itp a wieczorem sprawdzało się rezultaty. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 rano się wrzucało linki itp a wieczorem sprawdzało się rezultaty. To były czasy... Szybko zleciały te 4 latka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Żadna nowość. Pisałem już o tym co najmniej pół roku temu. Tu o tym pisałem. https://www.forum.optymalizacja.com/topic/200136-filtr-czy-jakas-aktualizacja/#entry1374449 Jeszcze mała uwaga. Nie należy wierzyć w to co mówi Google. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Dlatego ja nie wierzę w realtime, efekty oczywiście można przypisać do tego typu działania algo ale równie dobrze mogą one być spowodowane tym, że googlersi ciągle coś zmieniają, psują i co chwilę działa inna wersja algo Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Jasne było od dawna, że pracują nad nowelizacją algo. Nowelizacją aby wszystko działało na bieżąco bez częstych spektakularnych aktualizacji. Tak aby wszystko działało po cicho. Bardzo długo to testowali co można było zauważyć w serpach. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Ja dodam tylko, że tak jak my testujemy algorytm, tak wyszukiwarki testują pozycjonerów. Wymyślają również wymyślne schematy, narzędzia (DT, inne), celowo wprowadzają w błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Zgadzam się, dlatego trzeba się zastanowić po co mieli by nam mówić o tym pingwinie w czasie rzeczywistym? Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonowanie Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Witam Z moich obserwacji wynika że wczoraj puścili chyba Pingwina co zresztą można zaoważyć na serp.watch a może się mylę .... jak zwykle zresztą Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKucinski Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 serp.watch dla Polski praktycznie ciągle pokazuje na żółto, nie ma co się nim sugerować. Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonowanie Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 A patrzyłeś na 25-tego ? bo u mnie świeci jak byk na czerwono ! Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimi Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 U mnie dziś spadki 2-6 pozycji na wszystkich pozycjonowanych stronach (5) w google.de Na razie nie linkuję zapleczem i czekam. Dodaję sporo linków na FB i Twitterze. Wszystko jedno czy real czy nie ale chyba zaczął grasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.