szozi Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Witam, w temacie pozycjonowania jestem nowy. Czytam i działam dopiero od dwóch miesięcy (praktycznie 15h/doba z przerwamy na sen). Przez ten czas cały czas pomagał mi znajomy który już jakiś czas siedzi w seo.Teraz do sedna:) Jakieś dwa tygodnie temu założyłem dwie nowe strony, po delikatnym podlinkowaniu niektóre frazy wskoczyły do top10. Konkurencja jest mała, ale pojawia się problem. W październiku lece na miesięcznego tripa do azji i będę miał ograniczony dostęp do wifi. Będę mógł coś zrobić raz na dwa dni po jakieś 2-3h, ale nie chciałbym tracić tego czasu na opalanie się przed monitorem.Nie chce zeby to wyglądało nienaturalnie jak nagle domena przestanie dostawac linki. Myślałem o zleceniu tego jakiejś agencji. Doradźcie co byście zrobili na moim miejscu, a jeżeli już coś zlecać to w jaki sposób do tego podejść? Z góry dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Nie wiedząc komu i co, nic nie zlecaj. Zostaw strony w spokoju, nic im się nie stanie. eM Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Sądząc po tym, że w Twojej wypowiedzi pojawia się słowo "naturalnie" masz dość znikome pojęcie o seo , więc zlecanie czegoś w takim wypadku może się zakończyć katastrofą. https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Nie chce zeby to wyglądało nienaturalnie jak nagle domena przestanie dostawac linki. A takie codzienne dodawanie kolejnych linków jest naturalne? dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
featmilka Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Musisz zlecic dodanie 17 linkow na ten okres, w ktorym Cie nie bedzie. Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 lece na miesięcznego tripa do azji A co to chinole już polaków do fabryk zatrudniają? To już zielone wyspy nie modne? "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyciak Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 lece na miesięcznego tripa do azji A co to chinole już polaków do fabryk zatrudniają? To już zielone wyspy nie modne? To się nazywa wakacje, wygoogluj. Co do samego tematu - weź Pan to olej, zostaw tą stronkę na miesiąc nic jej nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szozi Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 lece na miesięcznego tripa do azji A co to chinole już polaków do fabryk zatrudniają? To już zielone wyspy nie modne? To się nazywa wakacje, wygoogluj. Co do samego tematu - weź Pan to olej, zostaw tą stronkę na miesiąc nic jej nie będzie. dzieki lece na miesięcznego tripa do azji A co to chinole już polaków do fabryk zatrudniają? To już zielone wyspy nie modne? nie wiem, sprawdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Jeśli to proste frazy to 15 godzin nawet ręcznej roboty wystarcz, po co 60 dni x 15h, zwolnij, jak jesteś w topach, to wrzucanie kolejnego pierdyliarda linków może przynieść więcej szkód niż korzyści, dodaj raz na pewien czas jakiegoś linka i tyle. Miesiac to krótko, mam takie frazy komercyjne gdzie dodaje po parę linków raz na kilka miesięcy i główną moją pracą jest wystawianie faktury. udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szozi Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Jeśli to proste frazy to 15 godzin nawet ręcznej roboty wystarcz, po co 60 dni x 15h, zwolnij, jak jesteś w topach, to wrzucanie kolejnego pierdyliarda linków może przynieść więcej szkód niż korzyści, dodaj raz na pewien czas jakiegoś linka i tyle. Miesiac to krótko, mam takie frazy komercyjne gdzie dodaje po parę linków raz na kilka miesięcy i główną moją pracą jest wystawianie faktury. To bardziej czas poswiecony na nauke i inne stronki, dzieki za odpowiedz, zostawiam te strony na miesiac, ewentualnie bede czasem pare linkow wrzucal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Sam piszesz że to proste frazy więc nim nie będzie przez miesiąc. Ewentualnie jak używasz jakiegoś softu wiele umożliwia ustawienie harmonogramu dodań. Ustaw i leć na wakacje. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zapleczak Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Widziałeś jak strony zachowują się w trakcie linkowania, a teraz zaobserwuj jak strony będą się zachowywać bez linkowania, z wszystkiego należy wyciągać wnioski. Skuteczne pozycjonowanie Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomatic Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Ewentualnie przed urlopem kup wybrane linki i poproś wykonawcę o wykonanie zlecenia z opóźnieniem... No wykaż się inwencją Prosty program do fakturowania: finansis.pl/faktury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugi1983 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Tez bym zostawił. Jeszcze inna kwestia się pojawia. Podwykonawca musi być zaufany.Inaczej dając mu namiary na linki, dajesz namiary na swojego klienta Leczenie uzależnień od hazardu oraz terapia alkoholowa w Krakowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.