Matthew1991 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 41 minut temu, Asdfghj napisał: Hej, jestem tu nowa, chciałam się zapytać jak wyglada sprawa wypłat. Jak uzbieram minimum 100 złoty to w jaki sposób mogę wypłacić te pieniądze? Czy goodcontent automatycznie przesyła na moje konto czy muszę coś jeszcze zrobić? Ktoś wyżej napisał ze dostał wszystkie „dokumenty” i nie za bardzo wiem o co chodzi. I drugie pytanie: ile czasu pieniądze mogą byc na moim profilu, mogłabym wypłacić dopiero za pare miesięcy? Z góry dziękuje bardzo za pomoc Zlecasz wypłatę środków na swoim profilu. Serwis wysyła Ci do podpisania umowę, którą musisz odesłać skanem Im szybciej to zrobisz, tym szybciej pieniądze będą na Twoim koncie, które musisz podać w profilu. Pieniądze chyba mogą być tyle czasu ile chcesz, możesz zlecić max jedną wypłatę w miesiącu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asdfghj Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, Unabomber69 napisał: Ja właśnie zleciłem wypłate wczoraj rano i jeszcze czekam na dokumenty, mam nadzieje, ze przed swietami zdążą A ile dni maksymalnie sie czeka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WDK2 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Prawie 20 wypłat miałem. Na dokumenty czekałem max 2 dni, a wypłata szła w tym samym lub w następnym dniu po wysłaniu podpisanych papierów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew1991 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 2 godziny temu, Asdfghj napisał: A ile dni maksymalnie sie czeka? Jeśli nie ma żadnych opóźnień to max 3 dni robocze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawig Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Termin 7 dni na akceptację tekstu przez klienta to lekka przesada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asdfghj Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 16 minut temu, pawig napisał: Termin 7 dni na akceptację tekstu przez klienta to lekka przesada... ja mam tekst niezaakceptowany i właśnie dzisiaj jest 7 dzień i zastanawiam się kiedy mi goodcontent go zaakceptuje, bo chyba dzisiaj powinni.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoodContent.pl Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Dzień dobry, @Asdfghj, tekst jest zawsze automatycznie akceptowany w ciągu 7 dób (168 godzin) od wysłania tekstu - z tolerancją +/- jedna godzina Pozdrawiam, Bartłomiej Tokarski Założyciel GoodContent.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew1991 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 12 minut temu, Asdfghj napisał: ja mam tekst niezaakceptowany i właśnie dzisiaj jest 7 dzień i zastanawiam się kiedy mi goodcontent go zaakceptuje, bo chyba dzisiaj powinni.... Jeśli tekst był napisany np. 13 kwietnia o godzinie 13:00, to automatycznie będzie zaakceptowany 20 kwietnia około godziny 14:00. Zawsze jest lekkie opóźnienie biorąc pod uwagę godzinę napisania tekstu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba Jaga Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Nie wiem, czy temat był wcześniej poruszany, nie jestem w stanie przejrzeć wszystkich stron Chodzi o czas wylogowania. Powiedzmy — zabieram się za pisanie tekstu. Mam 6 godzin czy jakoś tak . W międzyczasie wpada kumpel/a na kawę, tudzież dużo czasu "schodzi" mi na szukanie informacji, mijają 4 godziny. Kończę tekst, chcę wysłać do akceptacji i zonk. Nie da się. Kółko się kręci, ponawiam, nadal nic, ponawiam, nadal nic. Wylogowało. Gdybym nie zapisała szablonu albo nie skopiowała sobie w tym momencie to pewnie doopa blada — od nowa trzeba pisać. Dopiero po ponownym zalogowaniu mam możliwość wysłać tekst do akceptacji. Da się coś z tym zrobić? Na przykład wydłużyć czas do wylogowania do tych 6 godzin przeznaczonych na napisanie tekstu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asdfghj Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 18 godzin temu, Baba Jaga napisał: Nie wiem, czy temat był wcześniej poruszany, nie jestem w stanie przejrzeć wszystkich stron Chodzi o czas wylogowania. Powiedzmy — zabieram się za pisanie tekstu. Mam 6 godzin czy jakoś tak . W międzyczasie wpada kumpel/a na kawę, tudzież dużo czasu "schodzi" mi na szukanie informacji, mijają 4 godziny. Kończę tekst, chcę wysłać do akceptacji i zonk. Nie da się. Kółko się kręci, ponawiam, nadal nic, ponawiam, nadal nic. Wylogowało. Gdybym nie zapisała szablonu albo nie skopiowała sobie w tym momencie to pewnie doopa blada — od nowa trzeba pisać. Dopiero po ponownym zalogowaniu mam możliwość wysłać tekst do akceptacji. Da się coś z tym zrobić? Na przykład wydłużyć czas do wylogowania do tych 6 godzin przeznaczonych na napisanie tekstu? Po prostu zapisuj za każdym razem tekst i i potem jak odswiezysz i Cię wylogowalo to i tak tekst zostanie jak się znowu zalogujesz. Natomiast jeśli minie 6 godzin to automatycznie rezerwacja artykułu jest anulowana i tekstu już nie odzyskasz. chyba nie da się wydłużyć tego czasu...musiałabyś anulować rezerwacje w ciągu tych 6 godzin, skopiować to co napisałaś i od nowa zarezerwować i wkleić Ale ja tez jestem nowa i nie jestem pewna czy jest inny sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kluskaKRK Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 21 hours ago, Baba Jaga said: Nie wiem, czy temat był wcześniej poruszany, nie jestem w stanie przejrzeć wszystkich stron Chodzi o czas wylogowania. Powiedzmy — zabieram się za pisanie tekstu. Mam 6 godzin czy jakoś tak . W międzyczasie wpada kumpel/a na kawę, tudzież dużo czasu "schodzi" mi na szukanie informacji, mijają 4 godziny. Kończę tekst, chcę wysłać do akceptacji i zonk. Nie da się. Kółko się kręci, ponawiam, nadal nic, ponawiam, nadal nic. Wylogowało. Gdybym nie zapisała szablonu albo nie skopiowała sobie w tym momencie to pewnie doopa blada — od nowa trzeba pisać. Dopiero po ponownym zalogowaniu mam możliwość wysłać tekst do akceptacji. Da się coś z tym zrobić? Na przykład wydłużyć czas do wylogowania do tych 6 godzin przeznaczonych na napisanie tekstu? Hmm mnie w ogóle nie wylogowuje z serwisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asdfghj Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Ogólnie to ostatnio coś mało nowych zleceń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulMott Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 3 godziny temu, Asdfghj napisał: Ogólnie to ostatnio coś mało nowych zleceń Mhm, Święta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WDK2 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Standard w takich okresach. Zleceniodawcy też chcą odpocząć i nie siedzą cały czas przed kompem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawig Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Jak wygląda cały proces wypłaty środków z GC. Wczoraj zleciłem wypłatę. Czytałem tu, że przyjdzie umowa i rachunek, które trzeba podpisać i przesłać skan maila. Jak to wygląda? Jak długo czeka się na te dokumenty i czy przychodzą one przy każdej wypłacie czy tylko przy pierwszej, a potem już po prostu realizowane są przelewy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi