Skocz do zawartości

Kolejny Pozew Od Apple...

chcewypoczac

Rekomendowane odpowiedzi

Niedługo zabronią ziewania w Polsce zakończonego wymówieniem skrótu "pl" bo przecież fonetycznie będzie to: "aaaaapll" brzmiało :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Nawet jak wygraja to dostaną tylko ze "narusza prawa" odebrać domeny się nie da nie ma na to regulacji ;) liczą ze ktoś się przestraszy wielkiego procesu i tyle

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Nie wydaje mi się żeby ktoś z Apple siedział i szukał takich smaczków. W każdym kraju mają jakieś swojego przedstawicielstwo i to pewnie ono zleca takie działania. 

Wszystko zależy od człowieka...

Moja pierwsza aplikacja na iOS - Zysk z faktury VAT ;)

Apple = mac-world.pl

odebrać domeny się nie da nie ma na to regulacji
A Ty co z H_oinki się urwałeś... jak pokazuje niezbyt odległa historia odebrać "się da" nawet półwysep  :olaboga: 

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Viper pokazałem jakie domeny zostali zabrane ( byla ugoda) miesiąc temu i to w kraju gdzie amerykańskie koncerny nie są traktowane tak jak w polce, więc błagam nie opowiadaj bajek, że ktoś będzie stawić się temu koncernowi w tej sytuacji. Koncern z jabłkiem jest jednym z największych plątników podatków w USA, dostarczycielem technologii IT do przemysłu zbrojeniowego. Więc maja cale zaplecze dla poparcia ich racji. 

Przyklad z ogrodnikiem chyba rozumiesz, że nie jest na miejscu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności