radek.g1 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 co w przypadku jesli po wgraniu pliku wyskakuje info ze plik jezt zbyt duzy ? liczba linkow nie przekracza 100k czyli wykupionego planu i w jaki sposob moge otrzymac fakture ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Frank Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 up już sprawdzam. Generalnie, nie spodziewaliśmy się już dziś tylu zakupów Ale daj mi sekundę, zaraz napiszę Ci na PW. Fakturkę dostaniesz na mail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek.g1 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 faktura niby jakas doszla ale przy rejestracji nie podaje sie danych firmy w edycji konta tez nic takiego nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Frank Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 faktura niby jakas doszla ale przy rejestracji nie podaje sie danych firmy w edycji konta tez nic takiego nie widze uzbrój się radek jeszcze chwilę w cierpliwość proszę, napiszę bezpośrednio do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Generalnie, nie spodziewaliśmy się już dziś tylu zakupów Kiedy i czy dodacie DotPay? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Frank Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Inne niżeli paypal płatności są można powiedzieć w drodze. Jak system będzie stabilny w 1000000% - zajmiemy się taką właśnie kosmetyką i dodatkami Powiem odważnie (a co!) - w przyszłym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Czy mogę się rejestrować i ładować linki? Nie będę się denerwował niczym po drodze? Bo jak tak to wolę poczekać. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Frank Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 blake - wstrzymaj się do jutra dla naszego i Twojego spokoju ducha Wszystko co może - dzisiaj wylezie, jutro będzie pozamiatane i rozwiniemy czerwony pod Twoje spamerskie stópeczki (i Wasze też! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 @blake wrzuci Wam linki to system padnie i przez tydzień ich nie przerobi Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Frank Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Jesteśmy przygotowani na myliony - ale najpierw eliminacja błędów Szeroka publika już kilka wskazała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Ok, to poczekam do poniedziałku, bo jeszcze weekend urlopowo spędzam. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 A jak z kodowaniem plików? Przyjmuje różne? Nie sprawdziłem w jakim kodowaniu wysłałem, ogólnie przy tym formularzu wklejania musicie popracować, licznik, jakieś komunikaty o kodowaniu jeśli nie tegez itp. Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 A jak z kodowaniem plików? Przyjmuje różne?Hmmmm, że tak powiem jakie różne kodowanie Masz na myśli ? Uniwersalny format, a właściwie obecny standard to UTF-8. Notatnik > Zapisz jako > Kodowanie: UTF-8 HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 oczywiście, że tak, ale akurat miałem listę, którą wkleiłem do zwykłego notatnika i zapisało w ansi jak się potem okazało Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studioczystosci Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Dirty Frank jest szansa, że wrzucisz jakieś pakiety 30-50k na dobę? Przydałby się jakiś pakiet między 10k a 100k Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.