Konik^Morski Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 sieci neuronowe i dwóch braci akrobatów nie, choć tą ekipę gimbkoderów też pamiętam. chodzi o pewien test, bardzo stary i zakończony "oponami" w TOP ... E: xneolinks jest dobry ? najlepszy. Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 każdy OK dostaniesz TYLKO dodawarkę do Webmini. Wiem, że ręce są odpowiednie, więc dasz radę Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 kiedyś webmini dawało niezłego kopa, ale po tym jak Xaan napisał, że wszystkie webmini nie podłączone do eweba nielegalne i życzę sobie odszkodowania, wywaliłem wszystkie ( ok 1500) nie dla tego, że wystraszyłem się, wywaliłem z zasady na ich miejsce postawiłem easydiry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 @lixe --->> "Marzenia uszlachetniają ...." <<--- Ps. ale ... uwielbiam optymistów i ludzi z poczuciem humoru Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Fajne pytania teraz są od początkujących, co mam kupić aby mieć top?, jakie narzędzia?, co zrobić? Kolega pyta jakie narzędzia, a kilka kliknięć ma cały dział im poświęcony. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Ech, skądś to znam że chcą rozwiązanie na tacy i to nie tylko początkujący. Ostatnio miałem przypadek z pewną firmą która ma umowę z zewnętrzną firmą informatyczną na obsługę systemu. Chodziło o proste rzeczy, mój programista (też zatrudniam zewnętrzne firmy w tym zakresie) zrobiłby to co trzeba w 10 minut, ale nie chcieli dać dostępu, czemu w sumie się nie dziwię. Rozwiązanie problemu nastąpiło po ok. tygodniu wymiany korespondencji z wytłumaczeniem krok po kroku o co chodzi. W trakcie tłumaczeń okazało się że tak na prawdę nie wiedzą co to jest metoda GET. Ale udało się wytłumaczyć, najciekawsze jest to że skasowali spore pieniądze za coś co tak na prawdę ich uczyliśmy. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksocial Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Z tymze nowe pokolenie czeka na gotowe aby to wykorzystać i później przypisać sobie zasługi to prawda Szukasz narzędzi do pozycjonowania ? Zainwestuj na początek w te podstawowe czyli: klawiatura, myszka, laptop/komputer, internet (mobilny może przerywać) i do tego wygodny fotel. To wystarczy dla początkującego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zapleczak Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Szukasz narzędzi do pozycjonowania ? Zainwestuj na początek w te podstawowe czyli: klawiatura, myszka, laptop/komputer, internet (mobilny może przerywać) i do tego wygodny fotel. To wystarczy dla początkującego Ale on przecież nie chce się bawić w ręczne pozycjonowanie, wszystko z automatu i ma być TOP1 Skuteczne pozycjonowanie Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tank Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 No własnie, gdzie ta taca z rozwiązaniem ? Brak czasu na nudne, powtarzalne zadania? Sprawdź szablony Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zapleczak Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 @tank masz świadomość że jesteś jednym z najbardziej rozpoznawalnych userów na tym forum. Podszkol się z public relations i wykorzystaj sławę, powszechnie wiadomo, że nie jest istotne co mówią, ważne że cie pamiętają. Skuteczne pozycjonowanie Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Ogłoszenie : "[wykonam] Pozycjonowanie stron i sklepów. Ogłoszenie nie jest ofertą w rozumieniu kodeksu cywilnego, ani żadnego innego. Nie wystawiam fv ani nic takiego." i PW z ofertą pozycjonowania Na pewno przejdzie do historii naszego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tank Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Jak już cytujesz to byś podlinkował . Brak czasu na nudne, powtarzalne zadania? Sprawdź szablony Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Generalnie niestety coraz śmieszniej tu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Ogłoszenie nie jest ofertą w rozumieniu kodeksu cywilnego, ani żadnego innego. Nie wystawiam fv ani nic takiego Hehe, no dobra to że nie wystawia FV to rozumiem, ale jak zażądam rachunek to musi go wystawić nawet osoba nie prowadząca działalności gospodarczej. Ale najlepsze jest to że oferta nie jest ofertą w rozumieniu kodeksu cywilnego, ani żadnego innego. Każda oferta/umowa podlega pod kodeks cywilny. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 @Max - a to nie powinno być w temacie perełek z PiO? MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.