s_matysik Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 nie widzisz tych linków zaplecze mogą ukryć mogą zrobić 301 z domeny podlinkowanej no tak, ale wnioskując z waszych wypowiedzi bezpośrednio stronę docelową też wypada podlinkować, ale w topach tego jakoś nie widać [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 nie zobaczysz no bo pewnie robią przez piramidke tak w sumie spamowanie strony docelowej jest mało bezpieczne bo jak Google się doczepi to nic nie zrobisz [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 @s_matysik Wiesz dlaczego Ci to seo nie bardzo idzie ? Pies, który dużo szczeka ... nie gryzie. Inaczej mówiąc, Ty jesteś erotoman ... gawędziarz Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clave Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 no bo pewnie robią przez piramidke No co Ty - bez linków robią, a bota ahrefs rzucaja na 301 żeby coś pokazał dla zmyłki. Cała filozofia. Dobranoc Jestem jak inni ludzie. Po prostu zaopatruje potrzebujących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Ładna kokardka dobranoc. Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 bota ahrefs rzucaja na 301 jak to robią? tu mnie zaskoczyłeś //np. sowafinansowa.pl która nie dawno weszła w topy "chwilówki" według ahrefs i majestic ma tylko około 100 Referring domain [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 jak to robią? To proste, szukaj w dobrych sklepach, tfu .. na dobrych blogach seo Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Mam wrażenie, że s_matysik to jakaś nowa wersja trolla, wyjątkowa wytrwała tylko nie wiem czy to chiniole czy ruskie.. nieee MaxPan by nam tego nie zrobił xD Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 widziałem nagranie z autoreklamą (choć ciężko to tak nazwać) s_matysiak jest nasz nie zadna wschodnia podróba udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Jak już ktoś wcześniej pisał powinien z Xannem wejść w bliższą współpracę marketingową - niezłe "filmy" by kręcili. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Dobra koledzy narobiliśmy offtopa wiec podsumujmy 1.900 linków z K2 to żadna ilość na test ( pomijam fakt błędów w samej konstrukcji profilu). 2.Frazy wybrane do testu, delikatnie mówiąc nie nadają się do tej ilości linków, również strona docelowa nie zoptymalizowana prawidłowo. 3. Sposób i same pojecie "indeksowania" jeszcze na razie nie za bardzo rozumiane przez autora tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 1.900 linków z K2 to żadna ilość na test x10 to też żadna ilość. Te linki mają zerową moc. Jednym słowem szkoda sobie nimi doopy zawracać. Po drugie - nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę na budowę tych profili... Z tego co kiedyś czytałem na blogaskach expertów od SEO to któryś pisał "first link count" "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 s_matysik sam pomyśl czy naturalne jest jak 100% linków do domeny prowadzi z miejscówek typu k2? I czy domeny które są w topie opierają swój profil linków tylko i wyłącznie o jeden skrypt? Takie linkowanie przeszło by parę lat temu, ale czasy się zmieniają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Po drugie - nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę na budowę tych profili... 1.900 linków z K2 to żadna ilość na test ( pomijam fakt błędów w samej konstrukcji profilu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 @MaxPan dzięki za podsumowanie ale zastanawiam się: błędów w samej konstrukcji profilu co w profilu jest nie tak, to że są dwa linki? jeden chciałem z anchorem pojecie "indeksowania ile razy według Ciebie robot powinien przejść przez linka, żeby go policzył? @janekszeryf masz rację, ale zrobiłem też trochę linków k2 dla strony która pozycjonowana jest od dawna i ma wiele innych i tam k2 nie podwyższyło pozycji [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.