marika Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Stosuj to co ci kazano. Ja poszłam ostro i smarowałam maścią antybiotykową która z pewnością działała szybiej. Dzięki temu u mnie nic nie odpadło a strupki zchodziły równomiernie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Byly czasy w ktorych chcialem sobie zrobic tatuaz [po tym jak polowa kumpli z silowni to zrobila ] ale juz mi naszczescie minelo. Mi tam sie podoba moje cialo i nie chce nic zmieniac Teraz moze w danym rejonie jest na to moda i kazdy chce byc na TOPie potem minie a tatuaz zostaje na cale zycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 tez mam takie przemyslenia Pamietacie jak jakies 12 lat temu byla moda na przekowanie uszu ? dobrze ze sobie nie przekolem Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 a mi juz dawno zaroslo Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lok Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 ja sobie przekuje Panowie uszy ..i zrobie kolczyk G:D....co Wy na to?moze kazdy uzytkownik forum bedzie mial obowiazaek nosic takie kolczyk/?... LOK - LIGA OBRONY KRAJU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Ja mam wytatuowanego czlowieka Leonarda da Vinc na prawym ramieniu. Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zerocool Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 lipiec 99's jedna z pierwszych moich dziar potem spoważniałem Kocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Sorrow możesz powiedzieć skąd jesteś (jakie miasto w sensie )?? If I could have my wasted days back Would I use them to get back on track? Stop to warm and karma’s burning Or look ahead , but keep on turning? -------------------- - Metallica Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorrow Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Sorrow możesz powiedzieć skąd jesteś (jakie miasto w sensie )?? Jak na razie z małej mieściny Gorzów Wlkp lecz juz niedługo Poznań, tatuaż robiłem w tym mieście u sławka i troche mi się tam spodobało . A salon to ten sam co masz w stopce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 HEHEHE wiedziałem! Poznałem po instrukcji Ja też się tam koloruję już od dłużeszego czasu Edyta: Aha no i przy okazji eknij w stopkę If I could have my wasted days back Would I use them to get back on track? Stop to warm and karma’s burning Or look ahead , but keep on turning? -------------------- - Metallica Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marika Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 No właśnie się pomyliło Ja sobie nie współczuje bo wszystko się ładnie zagoiło i nie narzekam. A dlaczego mi współczujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Też tam robiłam! Ale mnie tatuował Magik Chyba coś Ci się pomyliło. Jak Cię tatuował magik to współczuję. If I could have my wasted days back Would I use them to get back on track? Stop to warm and karma’s burning Or look ahead , but keep on turning? -------------------- - Metallica Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorrow Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Jedenastego będę z ziomkiem w Titty Twister na jego drugą sesje, spoko koleś jak chyba wszyscy tatuatorzy. Więc zapewne będę miał trochę czasu na zwiedzanie uroków miasta bary mleczne mam już obcykane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zergavis Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 lipiec 99's jedna z pierwszych moich dziar A na drugim ramieniu masz szatana? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zerocool Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 A na drugim ramieniu masz szatana? :> Ciężko stwierdzić ... czacha tylko została Kocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.