kolryb29 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 LinaPC na początek idealne będzie takie zaplecze, dobrze że planujesz zrobić je wartościowe, nie zapomnij o najważniejszym - nawet najlepsze zaplecze bez linków jest niczym! A później... jak to mawiają "apetyt wzrasta w miarę jedzenia". Osuszanie budynków :: Nowoczesny katalog stron SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisek Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 A co powiedzie na zbieranie ciekawych linkow poprzez strony typu Digg.com, reddit ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErnestM Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Jesli linki sa nawet nofollow to mysle ze warto je miec, chociaz nie przywiazywalbym do nich zbyt wielkiej uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArTh00r Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Proszę o porady odnośnie mojego zaplecza w tym temacie: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=114888 Będę bardzo wdzięczny! Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urlsite.eu Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 A co powiedzie na zbieranie ciekawych linkow poprzez strony typu Digg.com, reddit ? Zostawianie linkow na portalach spolecznosciowych dziala pozytywnie na popularnosc strony co automatycznie poprawia jej miejsce w wyszukiwarkach. Katalog Stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shreeve Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Troszkę offtopic, ale nie ukrywam, że przydałyby się oryginalne pomysły na trzymanie zaplecza w ryzach. (ciekawe, czy mi się oberwie) Czy posiadacie jakiś sposób na utrzymanie porządku w zapleczu? Nawiązując do kilku stron wcześniej, do obrazka przedstawiającego zaplecze, czy istnieje jakiś przyjemny, przejrzysty sposób na posiadanie informacji o każdym węźle naszej sieci (linków) aby uniknąć nawet przypadkowego linkowania wzajemnego? Mam wrażenie, że jakieś 5-7 lat temu słyszałem o skrypcie w Perlu (opartego także o bibliotekę Tk), który pozwalał wizualnie prezentować strukturę sieci. Jak Wy sobie radzicie z ogarnięciem zaplecza składającego się z kilku tysięcy stron, podstron, itd. Analizujecie każdą stronę indywidualnie? Strony WWW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 @Webmax zaplecze też się musi w jakiś sposób utrzymywać. Jeżeli nie zrobisz z tych zapleczówek MFA to czeme nie. W mojej opinii nie wpływa to na jakość zaplecza jeśli jest to postawione z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Jak Ci oferuje coś czego google nie znajdzie to raczej bym tego nie stosował To, że tego nie widać, nie znaczy, że wielkie G nie wie o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
effciaa Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 od jakiegoś czasu buduje zaplecze dotyczące wyposażenia domu mam pytanie po jakim czasie mogę spodziewać się efektów. dodam że codziennie dodaje po 4 artykuły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siK! Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 od jakiegoś czasu buduje zaplecze dotyczące wyposażenia domumam pytanie po jakim czasie mogę spodziewać się efektów. dodam że codziennie dodaje po 4 artykuły Ja na Twoim miejscu rozłożył bym sobie 1 artykuł na 3 dni, a zabrał się za linkowanie bo zaplecze ma dać kopa przyszłej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
effciaa Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 czyli dodawać moje zaplecze do katalogów i precli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Linkować w każdy możliwy sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siK! Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 czyli dodawać moje zaplecze do katalogów i precli? Tak. Katalogi, precle, podpis na forach, księgi gości, komentarze na wp i inne pomysły jakie przyjdą Ci do głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
effciaa Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 dziękuję za odpowiedź za jakiś czas napisze jakie będą tego efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) Mam pytanie czy jeżeli na zapleczu dodałem sobie reklamy z popularnego systemu reklamy to czy to odbije się na pozycjonowaniu mojego serwisu? 1.czesc firm może zbanować tobie konto wiec nie każdy system reklam nadaje się, zalezę jakiej jakości będzie twoje zaplecze i od regulaminu usługi, 2.Po kodu reklamy bardo łatwo można wyszukać cale twoje zaplecze, taka informacje w rekach pozycjonera co pozycjonuje konkurencje - bezcenna, wiec decyduj sam czy warto. Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi