michal24 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 nie pomogło to mi niestety..... ma może ktoś jakieś pomysły i doświadczenie odnośnie linkowania z zaplecza? Fotografia portretowa Warszawa - specjalna oferta dla użytkowników Pio, Facebook, Google + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagittariuspl Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 @michal24 - nie badz juz taki leniwy. <sarkazm> moze jeszcze Ci wypozycjonowac strone? </sarkazm> poszukaj na forum schematu linkowania bodajze umieszczonego tu przez @zgred'a z komentarzami innych uzytkownikow Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie! Rabat dla użytkowników PiO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal24 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 jak masz trochę wolnego czasu to i owszem jakiś konkretny link? alboo jak można wyszukać ten wątek? Fotografia portretowa Warszawa - specjalna oferta dla użytkowników Pio, Facebook, Google + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Content is King Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 proszę, podane jak na tacy Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us NOWY ADSENSE - BEZ BANÓW SPRAWDŹ - Polecam Tanie Serwery - Sprawdź koniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salek_Art Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Dawaj linki w treści - dopalaj je dodatkowo rotacyjnym - 600 pkt na link . Ja linkuje jedynie ze strony głównej, a z podstron też do głównej. Możesz linkować też zaplecze według metody koła - podana przez conect is king. Wymagana jest tu kreatywność, Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal24 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 hej. dzięki za informacje. O zapleczu pisałem jako moich stornach storzonych pod pozycjonowana stornę. Ile konkretnie dajecie linków z takiego zaplecza i czy tylko link ma prowadzić do strony pozycjonowanej czy też może do innej strony z zaplecza. Jeśli tak to gdzie taki link umieszczacie? Pozdrawiam a i jeszcz ejdno.. stosujecie link na wszsytkich stronach danej strony z zaplecza czy tylko na głównej? Fotografia portretowa Warszawa - specjalna oferta dla użytkowników Pio, Facebook, Google + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 czy podane wykresy content is king to te od zgreda? będę wdzięczny za linka w którym zgred poruszył ten temat, szukałem chwilę na forum ale nic nie znalazłem, za dużo postów do przeglądnięcia. Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salek_Art Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Nie te same. Zgred przedstawił piramidę. Mogę przesłać ten jpg. bo zapisałem . hej.dzięki za informacje. Ile konkretnie dajecie linków z takiego zaplecza i czy tylko link ma prowadzić do strony pozycjonowanej czy też może do innej strony z zaplecza. Jeśli tak to gdzie taki link umieszczacie? a i jeszcz ejdno.. stosujecie link na wszsytkich stronach danej strony z zaplecza czy tylko na głównej? Tylko do pozycjonowanej strony - nie linkuj zaplecza między sobą, bo moc zmaleje. Linki stosuje tylko na stronie głównej, a tak jak pisałem z podstron do strony głównej - możesz to różnicować i dawać też linki z podstron. Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 To: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...c=98067&hl= ? Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmk81 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Można też podzielić strony zaplecza na kilka "paczek" i każdą taką grupę linkować wg innego schematu. Dużo kreatywności, czym bardziej chaotyczne tym mniej podejrzane Wnętrza, Rehabilitacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nathan Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Witka, pytanko takie - stronki zapleczowe: ile podstron na kazdej - czy moze wiecej domen z mniejszym sitem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nathan Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 (edytowane) proszę, podane jak na tacy brakuje mi tu strony pozycjonowanej jak dobrze wylozyc linki do strony głównej? Edytowane 14 Sierpnia 2010 przez Nathan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaudi Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Mam pytanie dotyczące zaplecza. Na przykładzie: https://godsend.pl/finanse/probowalem-%E2%80%93-spoznili-sie/ Czy powinno to wyglądać mniej więcej tak? 1. Tworzymy np. kategorie "Finanse" i tam wrzucamy wszystkie artykuły dotyczące jednej frazy np. "sesje Elixir"? 2. Jeżeli mamy 10 artykułów dotyczącej jednej frazy lepiej wrzucić je na jedną domenę w jakiś odstępach czasowych czy na kilka domen jeśli mamy taką możliwość. 3. Ile linków umieszczamy w artykule, wystarczy jeden np. "sesje Elixir" czy jeśli fraza powtarza się kilka razy to lepiej więcej niż raz? Proszę o ewentualne sugestie jeśli coś można by zmienić lub widzicie jakieś rażące błędy w przykładzie który podałem wyżej. Pozdrawiam gaudi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodhistawa Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Może ktoś to opisać? https://img805.imageshack.us/img805/3149/model.th.jpg Czy strony zaplecza mają linkować do siebie? Ktoś pisał, że nie, ale tak to rozumiem wg tego obrazka. A może te zielone kółka to podstrony? Mam forum i zaindeksowane około 200 stron w google. Ludzie do mnie trafiają poprzez różne podstrony. Czy w takim razie dobrym wyjściem będzie w podstronach zaplecza dawać linki do strony głównej forum oraz do danych tematów? Jaki sposób będzie najbardziej optymalny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salek_Art Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Nie każda cyfra to oddzielna strona. Jak widzisz strona numer jeden linkuje wszędzie, ale nie do swojej poprzedniczki, w ten sposób koło się nie domyka - nie ma tu żadnej filozofii. Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi