jolan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Znalazłem coś takiego: Q: Dlaczego ten XseoN tworzy linki tylko na platformie forum? A: Bo po to zostal stworzony. Soft przy umiejetnym wykorzystaniu bardziej nadaje się do "marketingu" szeptanego i genrowania ruchu a nie linkwoania. Linki z forum samie w sobie nie rankują. True? A jeśli tak to co "rankuje" i jaki soft to ogarnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Rankują inne linki, a nie linki NF z forum. Co nie zmienia faktu, że można i XseoNem zdobyć linki rankujące, ale to nie w domyślnej konfiguracji, trzeba mieć pojecie jak jego nauczyć zdobywać linki z zmodyfikowanych silników. Wystarczy zobaczyć linki ze stron w TOP, później zastanowić się jak dodać linka do tej samej miejscówki, wybór oprogramowania to juz ostatnia kwestia kiedy wiesz gdzie i w jaki sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Mi się wydaję, że nikt xneo nie używa do generowania ruchu. Ale może się mylę. edit. Sorry, źle przeczytałem, post nieważny. Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 ale Xneolinks i XseoN to zupełnie inne softy. XseoN ładnie działa w systemie pytanie-odpowiedz, tylko tzreba poświecić nieco czasu na zrobienie listy i kont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Rankują inne linki, a nie linki NF z forum. No ok mi ogólnie chodziło o linki z for, bez wnikania NF czy DF, choć wiadomo, że najczęściej chodzi o te ostatnie Szukam jakiegoś softu na początek, ale Xneolinks jak widać po dyskusji narazie jest raczej w fazie beta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 jolan xneolinks nie wykorzystuje się do prostowania na forach, pisałem wyżej. Pytałeś o XseoN o XseoNie cały czas pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 MaxPan zrozumiałem cię doskonale. Pytałem o XseoN, ale w kontekście ogólnie linków bez wnikania w DF NF. Co do Xneolinks stwierdziłem tylko, że w świetle prowadzonej dyskusji w narzędziach wychodzi, że soft jest jeszcze niedoskonały. Oczywiście wiem, że nie jest on do for. Reasumując: XseoN jest do for, ale szukać takich z linkami DF (podpatrywać tych z topów). Xneolinks: czekać na najnowszą wersję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 MaxPan zrozumiałem cię doskonale właśnie nie, nie wykorzystuje się obecnie fora do pozycjonowania, rankowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_set Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 nie wykorzystuje się obecnie fora do pozycjonowania, rankowania Napisz to spamerom na PiO, może uwierzą https://ksetlak.pl/ https://ksetlak.pl/wp/ https://ksetlak.pl/wp/category/mikroturystyka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArekkerA Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 @up Hmm, czy mógłbym prosić o wyjaśnienie lub link do info na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 na jaki temat chcesz link, że fora są spamowanie czy, że te linki nie rankuja? p.s nie cytuj w całości! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArekkerA Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Chodzi o info na temat tego iż linki nie rankują. Wiadomo od kiedy tak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 testy, rób testy a ten jest jeden z najłatwiejszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Linki z for rankują ale nie ze spamowych for. Przykładem może byc to forum. Ed. Oczywiście, przykład tego forum podałem nie mając na mysi spamerskiego tylko rankujacego. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Rozumiem, że podtrzymujesz, - linki nofollow rankuja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.