Skocz do zawartości

Linki z for

jolan

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazłem coś takiego:

Q: Dlaczego ten XseoN tworzy linki tylko na platformie forum?

A: Bo po to zostal stworzony. Soft przy umiejetnym wykorzystaniu bardziej nadaje się do "marketingu" szeptanego i genrowania ruchu a nie linkwoania. Linki z forum samie w sobie nie rankują.

True? A jeśli tak to co "rankuje" i jaki soft to ogarnia?

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rankują inne linki, a nie linki NF z forum.

Co nie zmienia faktu, że można i XseoNem zdobyć linki rankujące, ale to nie w domyślnej konfiguracji, trzeba mieć pojecie jak jego nauczyć zdobywać linki z zmodyfikowanych silników.

Wystarczy zobaczyć linki ze stron w TOP, później zastanowić się jak dodać linka do tej samej miejscówki, wybór oprogramowania to juz ostatnia kwestia kiedy wiesz gdzie i w jaki sposób.

Rankują inne linki, a nie linki NF z forum.

No ok mi ogólnie chodziło o linki z for, bez wnikania NF czy DF, choć wiadomo, że najczęściej chodzi o te ostatnie :)

Szukam jakiegoś softu na początek, ale Xneolinks jak widać po dyskusji narazie jest raczej w fazie beta.

MaxPan zrozumiałem cię doskonale. Pytałem o XseoN, ale w kontekście ogólnie linków bez wnikania w DF NF. Co do Xneolinks stwierdziłem tylko, że w świetle prowadzonej dyskusji w narzędziach wychodzi, że soft jest jeszcze niedoskonały. Oczywiście wiem, że nie jest on do for.

Reasumując: XseoN jest do for, ale szukać takich z linkami DF (podpatrywać tych z topów).

Xneolinks: czekać na najnowszą wersję :)

Linki z for rankują ale nie ze spamowych for. Przykładem może byc to forum. ;)

Ed.

Oczywiście, przykład tego forum podałem nie mając na mysi spamerskiego tylko rankujacego. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności