mcmagik Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 najlepsze jest to, że takie powiadomienie dostało też kilka witryn, które powstały już jako responsywne Mam kilka takich kfiatków. Algorytm google do oceniania mobilności witryny jest bezbłędny, tak jak samo google. Dlatego to powiadomienia trzeba wsadzić sobie w buty - można uzyskać dzięki temu kilka cm wzrostu. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikee Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Hej. U mnie dwie poważne strony dzień po otrzymaniu powiadomienia poleciały o kilka oczek w dół. Ale tylko na frazy główne (projekty domów i meble, szafy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrazzz Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 @mikee Bo projekty domów, mebli i szaf najlepiej się ogląda na małych ekranikach Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PLJeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mkgraf Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 ja też dostałem taką wiadomość ale jak sprawdzam na google mobile friendly to pokazuje mi Rewelacja! Strona przyjazna dla urządzeń przenośnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roli Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Juz jutro zapowiadana od dawna aktualizacja zapuszczą przy okazji jeszcze jakiegoś innego zwierzaczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libra Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Pewnie zapuszczą, dawno juz nie było większych zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mental Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ma ktoś może taki problem, że w PageSpeed Insight ładuje wersje mobilną poprawnie (oddzielny szablon dla Mobile) a w Mobile Test ładuje wersję dla Desktopu? KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 nie ma co się podniecać, zmiany mogą trwać kilka tygodni Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 na to teoretycznie powinno się dzisiaj zacząć, twórcy stron trochę zarobią na uaktualnieniu stron, będzie kilka telefonów, dlaczego strona spadła mi w wynikach... udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aragz Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 mi się wydaje że zaczęło się już kilka dni temu - już w piątek wpisując niektóre frazy przez smartfona miałem pierwsze wyniki otagowane "Na komórki" Jak Realnie zarabiać online - https://www.zarobic-online.pl/ - mój poradnik, HornSEO - hornseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy 12 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Rozumiem że zmiany mają dotyczyć tylko wyników na urządzeniach mobilnych? Sprawdziłem strony klientów w google analitycs i okazuje się że ruch z urządzeń mobilnych to ok 5%. Może inni mają 30%... Pozycjonowanie i optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Tak, dotyczy to tylko urządzeń mobilnych Najczęstsze problemy (w przypadku 'kilku' moich stron) to: mała czcionka nie określony obszar dla urządzenia linki za blisko siebie - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ja tam nie widzę żadnych zmian w mobilnych, strony niedostosowane jak były wysoko tak są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Bo z tego https://tech.wp.pl/kat,1009785,title,Armagedon-w-sieci-Google-wytnie-tysiace-wynikow,wid,17467808,wiadomosc.html wynika, że i nie bardzo jest czym zamieszać w wynikach - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Czyli z wielkiej chmury brak deszczu, nawet. Jakieś zmiany pewnie będą ale nie ma jakiś drastycznych. Pewnie w EN może być trochę inaczej. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.