Rachunkowy Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Witam, Niecały albo cały tydzień temu nabyłem domenę zabojstwo.pl z braku laku i i pomysłu jak ją zagospodarować postawiłem wp i wpisałem opis zabójstwo na zamówienie coś w ten deseń. Następnego dnia patrze w google a tu w tytule "zabojstwo.pl - Być może ta domena jest na sprzedaż!" Opis "zabojstwo.pl. Find the best information and most relevant links on all topics related to zabojstwo.pl. Być może ta domena jest na sprzedaż! 2014 Copyright." Dziś sprawdzam ten nabytek bardziej i zastanawiam się kto przy tym mógł coś majstrować czy to agenci z googla czy obsługa serwera. W każdym bądź razie na bingu yahoo i duckducku nie ma tego opisu. Dni w jakich domena pojawiła się na liście domen usuniętych: - 2010-07-22 08:04:26 - 2012-02-08 08:05:04 - 2013-04-27 08:31:41 - 2014-08-18 08:27:19 Drugie pytanie co może powodować że domena pojawiła się na liście domen usuniętych:?? Zabójstwo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_a_T Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Jest tam teraz forum. Domena należy nadal do Ciebie? webmat.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rachunkowy Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Tak, postawiłem tam IPB ale ktoś pozmieniał opisy jak stała na WP. Zabójstwo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uczę się całe życie Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 To nie majstrował tylko pewnie ktoś ją miał na testach lub zarezerwowaną i była wystawona do sprzedania. W googlu został jeszcze stary opis i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rachunkowy Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Trochę dziwna teoria, jak ktoś mógł ją mieć na testach kiedy była już moja i był na niej mój opis. Sprawdzałem wcześniejszy i nie było żadnego a potem uległ zmienię ? Trochę się to nie dodaje. Zabójstwo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_a_T Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Tak na marginesie, też sobie wybrałeś tematykę forum webmat.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rachunkowy Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Jak to się mówi każdy szuka niszy w której może otworzyć coś nowego. Zabójstwo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenaj Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 każdy szuka niszy w której może otworzyć coś nowego Będziesz może świadczył usługi w tym temacie? ;-) Bing.com jest szybszy, daje lepsze wyniki. Mniej szpieguje. Google uczy, Google radzi, Google nigdy nas nie zdradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Dziś sprawdzam ten nabytek bardziej i zastanawiam się kto przy tym mógł coś majstrować czy to agenci z googla czy obsługa serwera. Obstawiam że "majstrował" algorytm google który takowy wniosek (i słuszny) wyciągnął na podstawie zaindeksowania oferty sprzedaży tej domeny na allegro. Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 To raczej nie algorytm google a OVH. W OVH dnsy odświeżają się wieki gdzie u innych rejestratorów trwa to standardowo. Jedyne rozwiązanie to czekać jeśli wszystko poprawie zrobiono z domeną. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Jak ktoś sobie ustawi/zostawi TTL na wieki, to mu się odświeża wieki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 W OVH dnsy odświeżają Co mają dnsy do "ustawienia" tytułu w serpach ? W jakimś innym wątku ktoś się pytał dlaczego mu zmieniło tytuł w serpach na taki z miastem którego nie chciał - okazało się że puścił pare linków z anchorem tego miasta i mu zmieniło . To po prostu chyba dowód, że algo idzie w kierunku kontekstowości i semantyki coraz mocniej. Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Nie tylko w google zmienił się tytuł w serpach. W Bingu podobnie. Być może było robione jakieś przekierowanie. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.