Uczę się całe życie Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Penis się powiększa w odpowiedniej sytuacji i nie potrzebuje tabletek Właśnie jedna stronka mi wróciła do topów sprzed 20 pażdziernika. Nie wiem czy to kwestia zmiany algorytmu, czy efekt wyczyszczenia linków. Zmiany nastąpiły w ciągu ostatnich 3h, ciekawe ile się utrzyma. Dajcie znać, czy ktoś ma coś podobnego U mnie strony wracają, kilka fraz nawet ostatnio o top 10, 5, 3 zahacza. Niestety po kilku godzinach dniach 70% spada, ale nie znikają już z indeksu jak wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 U mnie jeszcze stare wyniki, a więc pewnie dalej miesza... zobaczymy jutro... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
backpacker Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 U mnie strony wracają, kilka fraz nawet ostatnio o top 10, 5, 3 zahacza. Niestety po kilku godzinach dniach 70% spada, ale nie znikają już z indeksu jak wcześniej. https://www.seroundtable.com/google-penguin-changes-19517.html Szfab zaraz pewnie wyskoczy, że ten żyd to jakiś voodoo, ale co mi tam... Niektórzy nie uwierzą w pewne rzeczy nawet, jakby im to Jezus objawił. No, ale w końcu to też Żyd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfab Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Gdyby ten kolo sie nie powtarzał co chwila i nie tłukł tych postów o doopie maryni to bym może i czytał. Wpisy typu tam mówią, ci rozmawiają, ci coś wspominali są po prostu tak interesujące jak większość odkrywczych postów na pio - mi spadło a mi do góry. Po prostu lubię konkrety co się dzieje i dlaczego, przykład. Jezusa bym w to nie mieszał. O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrazzz Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Niestety ale frazy wróciły tam gdzie były fałszywy alarm Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PLJeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Mam jakieś śmieszne 1 dniowe powroty zafiltrowanych stron, czyli to jakieś odświeżenie pingwina czy coś testują? Bo znowu u mnie też tak 2 posty wyżej wróciły na dawne miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrazzz Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Cały czas skacze... Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PLJeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ltbspzoo Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Skoki były widoczne do około 10:00 Kompleksowo i profesjonalnie: Agencja SEO LTB to pozycjonowanie w Polsce, Niemczech i Norwegii | Oddział: Bydgoszcz - Zapraszamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Mamy coś podobnego owszem. Coś chyba testują[...] Nic nie testują: to jest nowy silnik googla i takie przetasowania będą do czasu aktualizacji która to zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonero Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 @up za dobrze to wygląda, w końcu coś jeb.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Również uważam, że coś uderzy w serpy, a skoki nasilają swoje działania więc może też być i nowy silnik... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listopad Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 chcecie zobaczyć coś ciekawego? wpiszcie w Google "tilt" dziwaczna czcionka, przekrzywiana lista wyników, WTF?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studioczystosci Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Stara sztuczka, nic nowego. Wyszukaj w szukajce a znajdziesz jeszcze inne. Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 WTF?? żeby to naprawić wklikaj "do a barrel roll" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st0per Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Również uważam, że coś uderzy w serpy, a skoki nasilają swoje działania więc może też być i nowy silnik... Szykuje się coś większego. Google nie aktualizuje stron, mimo żądań w GWT. Od kilku dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.