likom Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 No to właśnie się zaczęło. Około 300 domen wyniki losowo w górę o kilkadziesiąt i w dół o kilkadziesiąt wyników. Symptomy w nocy na kilku domenach a teraz na bogato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto321 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Zgodzę się , wiele wyników jest praktycznie losowe. Stawiam że odblokowali wszystko co uznali za stosowne a teraz będą przeliczać i układać całość od nowa. Czy masz jakieś domeny, które całkiem wyleciały a były np. na 2-3 frazy w top 3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blogi-wp Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Wyniki są bezsensowne, u mnie powskakiwały same ogłoszenia i strony odblokowane. Jednak żadne frazy (będące w TOP10) nie wyleciały poza TOP30, także należy czekać aż serpy się ogarną Z pasją o https://mapanadajnikow.pl i i https://www.tanieprace.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
likom Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Zgodzę się , wiele wyników jest praktycznie losowe. Stawiam że odblokowali wszystko co uznali za stosowne a teraz będą przeliczać i układać całość od nowa. Czy masz jakieś domeny, które całkiem wyleciały a były np. na 2-3 frazy w top 3 ? Nie mam "narazie" całkowitych wylotów. Ale chyba znowu algorytm nie wie co robi. Z próbki 100 klientów robionych tą sama metodą 1/3 spadła 1/3 wzrosła a reszta stoi. Najciekawsze jest to że pospadały z topów niektóre domeny gdzie frazy(proste) zrobione były samą optymalizacją bez żadnego linka i bez żadnego nowego linka do domeny od 6 miesięcy roku dwóch a stały zawsze jak zamurowane .(takie nisze). Za to powłaziły mi do topów stronki niedawno zrobione na starych domenach z historia jeszcze bez żadnej optymalizacji bez met bez niczego. I to na całkiem konkurencyjne frazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Coś dziać się zaczęło, a ja u siebie widzę, że póki co oberwały te domeny, które oberwać mogły, te robione porządnie ani drgnęły. Póki co z top 10 poleciało do top 40, ciekawe co będzie jutro, pewnie nie będzie niczego ;-) Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto321 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 A macie jakieś powiadomienia/filtry w GWT ? U mnie cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmd Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Czołem Na części domen mam dokładnie to samo co kolega wyżej napisał ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Powiadomienia przynajmniej u mnie z reguły przychodzą kilka dni po zmianie pozycji ;-) Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossxx Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 I zaczęło się... frazy odblokowane, to co było np. 3 lata ciągle w topie dziś po -60 pozycji, pewnie powiadomienie lada dzień przyjdzie Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Przy aktualizacji jaka aktualnie trwa nie dostaniecie powiadomienia. Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 minimalne zmiany widać, na jedną frazę weszła mi stronka która po dobiciu się do top 20 wyleciała do top 200 a teraz top 3, nic na niej nie robione od paru miesięcy. udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Wyniki teraz rządzą Coś tam mi pospadało, coś tam poszło w górę ale sprawdzam kilka fraz ręcznie i co widzę ?- lampy castorama, ikea x3, allegro, brw a na drugiej stronie 4x wikipedia - brawo google - folie ochronne allegro x 2, mediamarkt x 2, saturn i inne supermarkety Dalej mi się już nawet nie chciało patrzeć. Dno i jeszcze raz dno. Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 lampy ? - u mnie 5x ikea Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmd Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Może wymienione wyżej firmy opłacają się dobrze goglasowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 u mnie lampy normalnie ... bez ikea Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.