jacolok Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Fajnie było. Szkoda tylko, że muzyka wszystko skutecznie zagłuszała Kij bejsbolowy - 60zł, nóż - 20zł, raca - 10zł... Bycie pseudokibicem - BEZCENNE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellz Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 W Kaliskiej to dopiero zagłuszała, aż musieliśmy użyć "głuchego telefonu" Bardzo pozytywnie, dzięki za imprezkę do rana Dała matka rozum? To kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Beze mnie, wybaczcie, za dużo roboty ostatnio mam. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zerocool Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Foty dawać foty jako materiał dowodowy Kocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Rany.. co ? gdzie ? jakie foty ? dajcie się wyspać... będą jutro - nie mam siły... Głuchy telefon był konieczny - bawiliśmy się jak pokemony... Impreza przednia. Wchodząc do pub'u wybiera się najbrzydszą kobietę - jak się zaczyna podobać to znaczy, że dość picia - Michał nawet nie zaczął mnie się podobać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Wszyscy, którzy byli na spotkaniu mogą zgłaszać się na PW po adres fotek (28 M) - pozostali muszą sie wykazać cierpliwością - jutro fotki pojawią się w topiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Erbit, cenzura? Nie ładnie, nie ładnie, pewnie te tablice ze schematami seo chcecie wyretuszowac i postawiać tam piwo stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Nie ładnie, nie ładnie Nie ładnie to było NIE BYĆ po 2 latach nieobcności Michała w Polsce... Wyobrażasz sobie że całe forum zassaloby 30M fotek ? Masz na to serwer ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Wyobrażasz sobie że całe forum zassaloby 30M fotek ? Masz na to serwer ? Megaupload albo flickr. Nie ładnie to było NIE BYĆ po 2 latach nieobcności Michała w Polsce... Jak Michał przyleci za dwa lata jak będe mieć już 18 to napewno się zjawie, a teraz jestem poprostu na 'smyczy'. stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 dzieki wszystkim , którzy sie pojawili a w szczególności desantowi z krakowa za fajna imrezę Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Wyobrażasz sobie że całe forum zassaloby 30M fotek ? Masz na to serwer ? flickr do tego mozesz ich mechanizmewm opisac osoby czy tez cokolwiek znajdujacego sie na fotce.. zyc nie umierac... Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 I ja dziękuję. A ci którzy nie byli niech się wstydzą. Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rpnet Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 ...A ci którzy nie byli niech się wstydzą. Pozdrawiam, J. W takim razie - wstydze się (ale nic na to nie poradzę że nie dojechałem - siła wyższa) . Pozdrawiam rpnet optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Ja również dziękuję wszystkim co się pojawili. Bardzo miło było Was wszystkich poznać. Miłą niespodzianką była niezapowiedziana wizyta Michałów. Michał nawet nie zaczął mnie się podobać A Jeż? P.S. Następną imprezę zrobimy z wyjawnianiem tajnych metod pozycjonowania. Osoby obecne na ostatnim spotkaniu wstęp gratis ...... a reszta niech się wstydzi. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 flickr Spokojnie.... Wszyscy obecni dostali (lub mogą dostać) link do ZIP ze zdjeciami w oryginalnej jakosci. Dla pozostałych link -> foto Dla zmyłki zdjęcia w odwrotnej kolejności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.