mkrauze Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Witam, Poszukuję szybkiego i stabilnego hostingu (pod bloga z forum). Obecnie mam stronę w biznes-host, teoretycznie jest wszystko dobrze, chodź czasami coś nie działa przez chwilę. Ponadto w biznes-host mam hosting seo i kilka innych stron na tym koncie, chciałbym ten jeden portal przenieść gdzieś indziej, by poprawić szybkość ładowania i stabilość. Co byście mi polecili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Od 2 lat, na site'y o wyższym priorytecie (głównie na strony klienta) mam bardzo dobre doświadczenia z Kylos.pl (opcjonalnie: https://panel.kylos.pl/aff.php?aff=497 ): polskie DC, wysoki uptime i b. dobra obsługa. Cena pewnie nieco wyższa niż w biznes-hoście, ale chłopaki naprawdę dbają o biznes. Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berike Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 linuxpl.com super działa, stabilnie i rewelacyjny kontakt Wszystko o kotach, rasy kotów oraz filmy o kotach znajdzecie na moim portalu Dookoła KotaTV. Zapraszam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Hekko, Linuxpl.com, mzone-net Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unfair Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Hekko przeczytaj art. z mojej stopki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webdesigner Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Polecam Hekko Klimatyzacja Lubin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylver Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Do tej pory też uważałem hekko za bardzo dobrą opcje ale ostatnio np. Hosting reseller jak by się przytykał serwer. MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref Najwartościowsze kursy online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ze swojej strony mogę polecić sax.pl - mam tam konta klientów i działa bardzo dobrze. Dla szybkości, bezawaryjności i profesjonalizmu możesz też zainwestować w kei.pl. Drogi, ale dobry Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 https://www.v-net.pro I BOK bardzo dobry. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisuuu Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Hekko, kei, a w razie problemów z wyborem mogę przedstawić Ci mój własny, indywidualny hosting projektowanie stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral20 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 ze swojej strony mogę polecić mydevil.net hosting jest stabilny i szybki Całodobowa apteka Radom Zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Ja mogę polecić IQ, mam tak kilka stron z większym ruchem i wszystko jest ok. Support również wysokiej jakości.. Polecam refferal: https://www.iq.pl/?p=atqh Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zboku IQ.pl tez mialem niedawno okazję korzystać, wiec moge tez polecić i bok i hosting. Ponadto: ionic, vipower. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Ja rok temu stanąłem przed wyborem szybkiego, pewnego i stabilnego hostingu - wybrałem polecany mi i wspomniany powyżej IQ.pl - nie zawiodłem się. Fakt cena może wydawać się wysoka, ale jest wart swojej ceny. Dodatkowym plusem IQ (choć nie wiem jak jest w innych hostingach) jest opcja 100% chwilowego obciążenia www/sql - przydaje się przy chwilowo wysokim ruchu lub skomplikowanych lub zasobożernych operacjach. (mój post zabrzmiał trochę jak szeptanka ;>) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 tylko Linuxpl.com:) https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.