kollek Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Hejka, Mam takie nie typowe pytanie bo wszyscy chcą być wyżej a ja niżej . Jak stracić pozycję w google na dane słowo kluczowe lub frazę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Po przez wyindeksowanie w robots.txt lub przez noindex Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Chyba każdy chciałby mieć takie problemy "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisuuu Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Pobierasz z sieci listę 10 000 spamerskich forów z PR 0 i puszczasz blasta. projektowanie stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funio Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 daj adres - pomożemy seofuture.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Jak stracić pozycję w google na dane słowo kluczowe lub frazę? Usunąć słowo kluczowe lub frazę (co tam masz) z optymalizacji strony. Jeśli witryna jest dobrze zoptymalizowana ten zabieg pomoże. PS. Właśnie aktualnie depozycjonuję na klika fraz z 1 i 2 miejsca niżej. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlosky Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Pobierasz z sieci listę 10 000 spamerskich forów z PR 0 i puszczasz blasta. Zdziwiłbyś się, jaki możesz efekt osiągnąć Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.plOsoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unfair Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Pobierasz z sieci listę 10 000 spamerskich forów z PR 0 i puszczasz blasta. Nie bo jeszcze się okaże, że podskoczy w Google Za duże ryzyko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Pobierasz z sieci listę 10 000 spamerskich forów z PR 0 i puszczasz blasta. Nie bo jeszcze się okaże, że podskoczy w Google Za duże ryzyko Raczej pewność filtra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Pobierasz z sieci listę 10 000 spamerskich forów z PR 0 i puszczasz blasta. testowałeś ten sposób, czy tak słyszałeś? Raczej pewność filtra to czemu nie za-filtrujesz w taki sposób wszystkie konkurencyjne strony w TOP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 to czemu nie za-filtrujesz w taki sposób wszystkie konkurencyjne strony w TOP? Bo to jest teoretyk "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 W GWT masz opcję wyindeksowania więc skorzystaj z niej... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 W GWT masz opcję wyindeksowania Czy GWT umożliwia wyindeksowanie na jedną frazę lub słowo kluczowe? Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Raczej pewność filtra to czemu nie za-filtrujesz w taki sposób wszystkie konkurencyjne strony w TOP? Zrobiłbym coś takiego gdybym miał czas i odpowiednie narzędzia. Napierd... gdzie popadnie. BTW Skąd się biorą filtry? - pytanie retoryczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Zrobiłbym coś takiego gdybym miał czas i odpowiednie narzędzia. to tak nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.