Skocz do zawartości

[inne] Wiózł 'na pace" 40 osób

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Lubuscy policjanci ruchu drogowego w Strzelcach Krajeńskich zatrzymali do kontroli ciężarowego stara. W trakcie sprawdzania auta wyszło na jaw, że kierowca 'na pace' samochodu kierowca przewoził 40 osób wracających po pracy w sadzie. Funkcjonariusze zatrzymali kierowcy uprawnienia i skierowali w tej sprawie wniosek do sądu. (km)

Więcej online:

https://sensacje.wp.tv/i,Wiozl-na-pace-40-osob,mid,1520063,index.html?ticaid=513192#m1520063

:olaboga:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Aj tam, tragedii nie ma. Mało to razy jeździło się z pola na przyczepie ciągnika wypełnionej zbożem po żniwach. Wtedy nikt się nie czepiał, to było normalne.

Z drugiej strony jakakolwiek kolizja, czy wypadek byłby katastrofalny w skutkach. Jak widać czasy PRL wciąż żyją.

Tragedii nie ma gdyby jechali na pace stara pod plandeka , a nie w zamknięciu.

Swoją drogą myślałem, że to jacyś łuchoćcy z zielonej zagranicy ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Aj tam, tragedii nie ma.

Tu też nie ma? Co tam, nieraz się przecież na paletach jeździło i nikt się nie czepiał, do czasu aż jakieś dziecko przez taką głupotę zginie.

https://wiadomosci.onet.pl/poznan/rmf-fm-jechali-busem-na-paletach-nie-zyje-14-latka-12-osob-jest-w-szpitalu/p6pnr

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Kilka razy była tragedia. Busy przewożące ludzi na paletach lub innych "siedziskach" brały udział w wypadku. Jakie szanse mają ludzie siedzący na paletach?

Przyzwolenie społeczne dla takiego procederu jest godne potępienia. Raz się udało to i drugi się uda. Podobnie jest z alkoholem.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Jak dziś to w TV widziałem, to myślałem, że to przez zielona kogoś przeciągali. A tu do zbierania w sadach siła robocza przewożona była jak sardynki. Kiedyś słyszało się o takich numerach na plantacjach w niemczech czy holandii, a teraz prosze, mamy to na swoim podwórku :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Tragedia goni tragedię, jeszcze nie wiem kto dokładnie, ale wiem że jeden z kolegów mieszkających 6 km ode mnie

https://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Siedem-osob-zginelo-w-tragicznym-wypadku-przy-czyszczeniu-szamba,wid,16760700,wiadomosc.html

Dlatego zdrowy rozsądek którego na pewno brakuje temu "prezewoznikowi" powinien przewidzieć ze taki przewóz jest obarczony duzym ryzykiem dla osob przewozonych wyniklych z sytuacji losowyc jakie mogą wystąpić na drodze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności