Xemix Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Racja - moja pomyłka. Faktycznie, rzutów karnych typować nie ma sensu, lepiej wynik regulaminowych 90 minut + czas doliczony, czy wynik po ewentualnej dogrywce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 lepiej wynik regulaminowy + kto awansuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttah Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Ja bym poszedł tak jak u bukmacherów (czyli wynik po zakończeniu 2 połowy, dzięki temu nie będziesz musiał w kodzie majstrować),ALE,najchętniej widziałbym uproszczenie typowania (tylko do wygranego) przy zwiększonej liczbie punktów za poprawny typ, np. 3 punkty.Albo np. po 2 punkty za 1/8, 3pkt 1/4, 4 za 1/2, 5 za o 3 miejsce i 6 za mistrza świata.Takim sposobem może być emocjonująca końcówka, bo w grze pozostaną ludzie ze stratami po 5-10 punktów do lidera. Przy ciasnym topie przed ostatnimi meczami może być ciekawsza rotacja tabelki.Jednak niebezpieczeństwo też jest takie, że liderzy odjadą na jeszcze więcej punktów.Taka moja mundialowa finezja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Dobra, to definitywnie - typujemy czas regulaminowy + czas doliczony. Tak? Na zmiany w kodzie jest już za późno, aby dostosować punktację do Twojego pomysłu, a wczoraj nie miałem czasu aby je wdrożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttah Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Tak. Stawiamy wyniki po gwizdku kończącym drugą połowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 To po drugiej połowie czy czas doliczony będziemy liczyć? To tylko dla informacji do podliczania, bo wynik to i tak zgadywanka Najlepiej daj krótkie info w panelu żeby każdy wiedział. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttah Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Czas doliczony do drugiej połowy. Bez dogrywki. Ja to tak rozumiem. Gwizdek kończący drugą połowę = wynik wiażący w typowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Dokładnie jak @ttah pisze, gwizdek kończący drugą połowę to moment, w którym będą podliczane punkty i wpisany wynik końcowy. Dogrywka i karne nie są uwzględniane. W panelu info już wcześniej dałem: Wyniki fazy pucharowej typujemy do gwizdka kończącego drugą połowę spotkania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Projekt Lukas Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Ale zamieszania, ja i tak już raczej nie mam szans, aby dogonić okazwloke Mam nadzieję, że nie będzie żadnych dogrywek. Odkrywam przed Tobą wszystkie karty na marketing BLOG. Pozycjonowanie i optymalizacja stron internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
featmilka Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Cholera zapomniałem sobie wytypować mecz i 3 pkt przeszły mi koło nosa Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIABLO73 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Historyczny sukces Kolumbii, cudowny gol Jamesa Rodrigueza.Kolumbia - Urugwaj 2:0 (1:0)1:0 - J. Rodriguez 28'2:0 - J. Rodriguez 50'"Canarinhos" w ćwierćfinale, dramatyczny mecz, wygrana w karnychBrazylia - Chile 1:1 (1:1)1:0 - Jara 18' (s)1:1 - Alexis Sanchez 32'Rzuty karne:1:0 - David LuizPinnilla pudło2:0 - Marcelo2:1 - AranguizWillian pudło2:2 - DiazHulk pudło3:2 - NeymarJara pudłoKostaryka lepsza w karnych!Kostaryka - Grecja 1:1 (0:0), d. 1:1, k. 5:31:0 - Ruiz 52'1:1 - Sokratis 90+1'Rzuty karne:1:0 - Borges1:1 - Mitroglou2:1 - Ruiz2:2 - Christodoulopoulos3:2 - Gonzalez3:3 - Holebas4:3 - CampbellGekas pudło5:3 - UmanaMeksyk do 88. minuty prowadził 1:0 i przegrał.Holandia - Meksyk 2:1 (0:0)0:1 - Dos Santos 48'1:1 - Sneijder 88'2:1 - Huntelaar 90+4' (k) Baza stron z wysokim Page index Authority 41 i Domain Authority 30Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Ćwierćfinały dodane, można typować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIABLO73 Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Z taką formą Francuzi raczej nie stawią oporu Niemcom.Francja - Nigeria 2:0 (0:0)1:0 - Pogba 79'2:0 - Yobo 90 sam'Algierczycy przegrali, bo w dogrywce okazali się słabsi fizycznie.Niemcy - Algieria 2:1 (0:0) po dogrywce1:0 - Schuerrle 92'2:0 - Oezil 119'2:1 - Djabou 120'Di Maria strzela w końcówce dogrywkiArgentyna - Szwajcaria 1:0 (0:0) po dogrywce1:0 - Di Maria 118'Znów najwięcej emocji w dogrywce!Belgia - USA 2:1 (0:0) po dogrywce1:0 - De Bruyne 93'2:0 - Lukaku 105'2:1 - Green 107'2014-07-04 18:00 Francja - Niemcy 1/4 FINAŁU2014-07-04 22:00 Brazylia - Kolumbia 1/4 FINAŁU2014-07-05 18:00 Argentyna - Belgia 1/4 FINAŁU2014-07-05 22:00 Holandia - Kostaryka 1/4 FINAŁU Baza stron z wysokim Page index Authority 41 i Domain Authority 30Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ltbspzoo Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 No to dzisiaj ruszamy. Jak obstawiacie pary półfinałowe? Kompleksowo i profesjonalnie: Agencja SEO LTB to pozycjonowanie w Polsce, Niemczech i Norwegii | Oddział: Bydgoszcz - Zapraszamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIABLO73 Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Ciezko wytypowac wyniki teraz, chcialbym awansu Kolumbii, Kostaryki, Niemiec i Belgii... Baza stron z wysokim Page index Authority 41 i Domain Authority 30Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.