Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 @up Podaj mi adres strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 U mnie wszystko zaczęło się od niedzieli. I od tego czasu są spadki. Tak jak wstępnie przeglądałem dziś rano pozycje, to od jutra system monitorowania pozycji będzie cały na czerwono. Prawdę mówiąc, sam już nie wiem na co zwracać uwagę przy pozycjonowaniu. Wydaje cię, ze wypozycjonuje się stronę, strona pobędzie w topie 3-6 miesięcy i spada po update. Już od dawna tak uważam, że jak chcesz kasę zarabiać, to musisz być przygotowany, że po update strona poleci... Musisz mieć dużą rotację klientów, aby przetrwać... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys2 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 @Foxen.pl - jest to baaaaaardzo duża lista adresów. Ponadto adresów klientów się nie podaje :-)@ar4 - Jest spora rotacja klientów, nawet bardzo duża. Jestem przygotowany do tego, że po update strona może spaść. RANDEWOO INFORMACJE.CO.UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfab Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Mam wrażenie, że leci po długim ogonie. Od 1,5 tyg. tasuje wynikami w obrębie 10-30 O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys2 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Myślę, ze za 1 tydzień, może dwa wszystko się ustabilizuje i będzie wiadomo co ostatecznie spadło, a co wzrosło. RANDEWOO INFORMACJE.CO.UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studenciak Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 nie liczcie na to ze cokolwiek i kiedykolwiek sie ustabilizuje Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys2 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Chciałem powiedzieć, do kolejnego update RANDEWOO INFORMACJE.CO.UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Może najwyższy czas się wreszcie obudzić i zacząć promować Binga ? Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Może najwyższy czas się wreszcie obudzić i zacząć promować Binga ? Ten jak zawsze tylko o promowaniu Binga Przeciętniacy nie wiedzą nawet co to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys2 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Niestety, google jest monopolem. Tak jak Foxen.pl powiedził, niektórzy nie wiedzą co to jest Bing RANDEWOO INFORMACJE.CO.UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listopad Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 zacząć promować Binga ? Jesteś już nudny intru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluro Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 No wlasniei tu jest pies pogrzebany niema w ogole Kampanii uświadamiających ze jest cos inne jak Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Wiem, że jestem nudny ale jestem też uparty Już nie nudzę - za kolejne 3 miesiące przy kolejnym temacie o update i wylotkach się przypomnę, w końcu może dopnę swego. Chcę zebrać grupę 100 osób i trochę namieszać - media, strony informujące itp. Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studenciak Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 jak nie da sie zarobic w google to wybierzmy binga ? myslisz ze bing pozwoli ci na latwy zarobek ? Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ludzie weźcie się w końcu do roboty a nie płaczcie jeden przez drugiego, bo już się czytać tego nie chce. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.