potty Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Witam serdecznie Chciałbym poruszyć temat honorowego oddawania krwi. Otóż czy społeczność forum PIO dzieli się tym niepowtarzalnym darem? A może macie zamiar, ale nie wszystko jest dla was jasne? Zapraszam do dyskusji Uśmiech! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strucel Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 ja oddają średnio 2 x w roku od kilku już lat mam 0rh- początkujący SEOziutek i webMajster od czasu do czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Szwagier oddaje regularnie - dostał nawet kartę miejską na Warszawe ważną 5 lat w gratisie Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Ja bym chętnie oddał, ale kurde próby wątrobowe mam zawsze przekroczone... I to nie jest żart! Chyba muszę z berbusiem zagadać jak pić tą whysky żeby pić ją tak jak należy, może wtedy wątroba będzie zdrowsza, "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Oddałem krew raz. Znam takich, którzy oddają regularnie. Dla nich to jak nałóg, muszą oddawać. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strucel Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 a jakie to zdrowe dla organizmu... a dla psychy jeszcze bardziej początkujący SEOziutek i webMajster od czasu do czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potty Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Dla nich to jak nałóg, muszą oddawać. Nałóg w sensie, że chcą oddawać, czy kolejny mit z cyklu "jak raz oddałeś krew, to musisz robić to do końca życia bo umrzesz"? Uśmiech! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordor Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 14 litrów zdane i wciąż rośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_set Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Bractwo Czarnego Sztyletu dziękuje za współpracę https://ksetlak.pl/ https://ksetlak.pl/wp/ https://ksetlak.pl/wp/category/mikroturystyka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Dla nich to jak nałóg, muszą oddawać. Nałóg w sensie, że chcą oddawać, czy kolejny mit z cyklu "jak raz oddałeś krew, to musisz robić to do końca życia bo umrzesz"? Nałóg w sensie, że co jakiś czas muszą oddawać. Jak się regularnie oddaje i organizm przyzwyczajony do większej produkcji do trzeba oddawać nadmiar. Chyba logiczne Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it-dreams Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 2 litry w tym roku już są. Warto potraktować to jako obowiązek, bo wiadomo nie jest to przyjemne. Szukasz darmowego programu do PIT? Chcesz rozliczyć PITa w minut? Zapraszam na moją stronę- PIT 2013 z PIT-po-Prostu.pl! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Oddaję dekadę czasu, pamiętam że kiedyś było co 3 miesiące (tak jak jest to na zachodzie nie chodzi o nałóg, tylko jak zaczniesz systematycznie oddawać, to potem twój organizm produkuje krew znacznie szybciej, (dlatego potem oddaje się raz na pół roku, potem raz na rok itd)i to nie jest mit, tylko rzeczywista prawda Przypominam co 56 dni można się zjawić, dobrze jednak znaleźć samemu jakąś akcję (bo tak krwiodawstwo sprzeda waszą krew nic z tego nie mam, choć już order od prezydenta dostać powinienem, ale trzeba należeć do krwiodawstwa, czyli jakiegoś klubu i składki płacić (odwieczna wojna PCK i HDK) Plus jest taki, że raz na 2 miesiące masz wszystkie badania Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcu1 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Pewnie, że tak: 5850ml - 0 Rh+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Nie oddaję bo : krwiodawstwo sprzeda waszą krew Poza tym jestem ogromnym przeciwnikiem PCK - sam stałem się "ofiarą" ( w pewnym sensie ) machloi i nieładnych technik w przyznawaniu "pomocy dla powodzian" z 2010 roku. Oczywiście zalarmowałem o tym oddział wojewódzki i centralny w Warszawie ale nawet nie odpowiedzieli na maile . W moim mieście niedawno pani prezes PCK płakała że z wilgoci zniszczył się sztandar i potrzebują na nowy około 5 k . Jak już PCK to moze zainteresujecie się kontenerami w Waszym mieście na ubrania znakowane logo PCK a w rzeczywistości prywatnej firmy. Za to jestem zarejestrowany jako dawca szpiku w DKMS. i jestem dawcą organów ( motocyklista ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swinia Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Moja grupa(B RH+) jest tak częsta, że zazwyczaj oddawałem osocze. 600ml co 2 tygodnie. Po przeprowadzce przestałem, jakbym oddawał systematycznie do dziś to pewnie miałbym już ze 100l:) Oddaje ktoś w Warszawie? Jeśli tak to w jakim miejscu? 2mproducts.pl/ - Akcesoria meblowe oraz Iroink.pl - Salon tatuażu w Warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.