Herkules Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Zna ktoś, lecę w pracy ponad 40 godzinę bez snu (wciąż gapiąc się w monitory ), gdzieś tam wczoraj za dnia się kimnąłem ale to człowiek gorzej wygląda niż to było warte Nie mam opcji zastąpienia siebie, gdyż rzucili ci co mogliby ewentualnie, to albo życiowe zdarzenia, albo dzieci ospa i konieczność pozostania w domu, godziłem się na 24 godziny, niestety rzeczywistość weryfikuje nasze plany Pierwsza dobra to była kawa i teksty, czyli jakoś przesiedziałem, druga to już widzę, że problem jest z zachowaniem sensu wypowiedzi, tak aby zrozumieć iż muszę coś zrobić by w miarę funkcjonować tak jak należy, czyli skutecznie i efektywnie, pobudzać się energetykami nie zamierzam Znacie może sprawdzone sposoby, na to by nie spać? ale tak poważnie się pytam, bez zbędnych żartów czy nielegalnych rozwiązań.. Myślałem, że człowiek co z warty na wartę w wojsku szedł, i mało śpi nie będzie miał problemów już po drugiej dobie..ale widać iż praca na etacie męczy bardziej niż budżetówka ; Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faktor.biz Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Sprawdzonym sposobem jest wyspać się to później nie zaśniesz. Herkulas snu nie potrzebuje... Troubles with google penalty? No problem - can fix it! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Tylko tutaj chodzi o zachowanie koncentracji jeszcze w miarę na tyle, by chociaż do nocy opanować swoje psychiczne zmęczenie, ot pytam się ludzi o ten fakt w taki miejscu gdyż jak się domyślam, niejeden spędził wiele czasu przed monitorem, jak zachować nie tyle funkcjonowanie, tylko sens wypowiedzi od tak by to miało ręce i nogi zaraz będę miał z godzinną przerwę to znów utnę na tyle oko, ale to zamyka człowiek i otwiera a i tak trzeba robić to co przez godzinę nikt nie zrobił ot durny Herkules wpadł się zapytać od pozycjonerów jak walczyli przez nieprzespane noce, jakie większość z nich miała dane nie raz zaznać Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 mix kawy rozpuszczalnej z coca-colą ( oryginalną ). Zalewasz do połowy wodą a resztę colą. Fajnie smakuje i działa ale może "przepędzić". NIE UŻYWAĆ KAWY SYPANEJ bo na pewno "pogoni" EDIT: Herkules wpadł się zapytać od pozycjonerów jak walczyli przez nieprzespane noce, Przecież wiesz że większość pozycjonuje używając multikodów i automatów więc jakie nieprzespane noce ... ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faktor.biz Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 A w ogóle to czemu 40h masz z rzędu? Postaw im się! Troubles with google penalty? No problem - can fix it! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-K Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Sen jest dla słabych Quas Primas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rissah Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 A zna ktoś może jakiś sprawdzony sposób, jak zasnąć? Senność mnie ogarnia o 20.00, no, ale bez przesady. Około północy już mi się w ogóle nie chce spać, a jak już jakimś cudem się uda, to się budzę o 4 nad ranem, zbyt senny by pracować, za mało senny by znów zasnąć. SPD SZKOLENIA - certyfikowany kurs kadr online Kurs płac z zaświadczeniem MEN Porady prawne i prawo w pigułce - www.poradynacodzien.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faktor.biz Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Zmęcz się. Kopanie rowów, mycie podłogi, noszenie węgla, kobieta... Troubles with google penalty? No problem - can fix it! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 A zna ktoś może jakiś sprawdzony sposób, jak zasnąć? Jasne - coca-cola ale z wódką lub spirytusem. Im więcej chcesz spać tym więcej trzeba wypic. Jesli wódka to w proporcjach 1-1 jesli spirytus to 2 częsci coli i jedna spirytu. Ja śpię jak dziecko po kilku szklaneczkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Dobra zaglądnę tutaj wieczorem, może ktoś podrzuci ciekawy pomysł Przepraszam za chaotyczny temat, odbiegający od tematyki forum To do moderatora który akurat przypadkiem tutaj zawita Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warol Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Yerba mate - działa Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Jak mam nocną aktualizacje serwisów to staram się co godzinę przemywać twarz zimną wodą i co dwie nawilżać oczy Hyabakiem; dwa dni przed taką nocką biorę zwiększoną dawkę Bioluteiny. Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olivvka Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 skoro kawa nie działa, spróbuj yerba mate mnie ratowała w czasie sesji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Zna ktoś, lecę w pracy ponad 40 godzinę bez snu Nie ma takiego wynalazku, organizmu nie oszukasz. I tak uśniesz w niewłaściwym momencie. Najlepiej złap chwilę snu jak możesz, 20 minut potrafi zdziałać cuda. A zna ktoś może jakiś sprawdzony sposób, jak zasnąć? Tu jest większy problem. Należy go rozwiązać razem z lekarzem. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Tu jest większy problem. Należy go rozwiązać razem z lekarzem. Nie zaszkodzi zwiększona aktywność fizyczna, też czyni cuda czasami ... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.