s_matysik Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 @pawel_m dziwne, że użytkownik @Finan do tej pory na grupach SEO na FB oferuje usługi i nikt nie ma z tym problemu. Po co oferować usługi, których się nie wykonuje i nie odpisuje na maile/wiadomości/inne formy kontaktu? aż trudno uwierzyć [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron za efekt - 2026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_m Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Pokaż mi gdzie, chętnie wyjaśnię tam tą kwestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubinium Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 ostatnio na grupie Fb SEO/SEM Polska widziałem jego ogłoszenia, nawet dostałem oferte na linkowanie z tydzień temu - na szczęście nie skorzystałem Skuteczne indeksowanie linków w w Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_m Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 nie widzę na grupie żadnego nowego posta w tej tematyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Oferował osyatnio np listy do Xneolinks na grupie SEO / SEM Polska natomiasty wyłączał możliwość komentowania [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron za efekt - 2026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_m Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Pod jakimi danymi? Imię i naziwsko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 1 godzinę temu, pawel_m napisał: Imię i naziwsko? Tak, wpisz imię i nazwisko w wyszukiwarce FB, przeglądaj po postach i zobaczysz ostatnie oferty na grupach SEO [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron za efekt - 2026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_m Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Ale jakie jest imie i naziwsko. Bo serwis zmienił włąściciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 10 godzin temu, pawel_m napisał: Ale jakie jest imie i naziwsko Podane jest w artykule https://simpliteca.com/jak-oszukuja-beata-i-krzysztof-gumiela-beatris-novacash/ [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron za efekt - 2026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_m Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Więc żadnych postówna grupie z tym nazwiskiem aktualnych nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubinium Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 (edytowane) @pawel_m cos jest: https://www.facebook.com/groups/496083163758299/search/?q=gumiela ps. ale grupa prywatna, musisz dolaczyc Edytowane 24 Października 2022 przez kubinium Skuteczne indeksowanie linków w w Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 39 minut temu, kubinium napisał: https://www.facebook.com/groups/496083163758299/search/?q=gumiela @pawel_m dokładnie tam widać nowe posty: [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron za efekt - 2026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Pozycjonerzy śledczy Powodzenia Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 (edytowane) Miałem się nie odzywać bo tak mi doradził prawnik, ale się odezwę. To co wygląda w necie wcale w rzeczywistości takie nie jest, jest już przygotowany pozew przeciwko kilku firmom o zniesławienie i inne rzeczy ponieważ to że firmowałem swoim nazwiskiem wcale nie oznacza że ja to robiłem (i to mój błąd). Ale to trwa wszystko jak zapewne wiecie. Np. listy do Xneolinks kupiło ode mnie kilka osób (prywatnie) i są zadowoleni. Resztę opiszę jak będę mógł. Zobaczcie min. kto jest prezesem spółki Novacash itd., ja jestem udziałowcem zgadza się, ale sprawdzcie najpierw co prezes tej spółki robi.Udziałowcem to mogę być i 1000000 spółek, ale nie oznacza to że mam wpływ co ktoś w niej robi. Edytowane 24 Października 2022 przez Finan Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_m Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Ja zamówiłem i publikacje, i landing. I nie jestem zadowolony. Bo ani pieniędzy ani zamówionych rzeczy nie mam. A Wy urwaliście kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi